Miksi Oltermanni juuston pintaan kertyy sitä valkosta hilsettä mutta muiden juustojen ei?
Muuten olis hyvä juusto mutta ällöttää toi hilse jota joutuu leikata pois😐😫
Kommentit (23)
Laatu pahentunut? Joku homestanut sen. Hiivastanut.
Vierailija kirjoitti:
Laatu pahentunut? Joku homestanut sen. Hiivastanut.
Sitä tulee jokainen kerta kun tota oon ostanu😐
Säilytätkö sitä ilmatiiviisti ja tarpeeksi kylmässä jääkaapissa?
Joku hiivasormi tehtaalla tartuttanut juustoon hiivaa.
Se valkoinen juttu tuo sentään siihen mauttomaan Oltermanniin makua.
Kuinka kauan se juusto on sulla avattuna? Mulla menee 1kg Oltermannia viikossa eikä ole mitään tullut.
Vierailija kirjoitti:
Se on juuston smegmaa eli sissijuustoa.
Tai juustomestarin omaa. M51
Nyt ne laittaa valkoista kalkkia juomavesiin ettei putket muka ruostu . Älkää juoko sitä . Iholle jää kalkkia .
Putkien kuuluu ruostua kun rautaa on.
Parmesan juusto on hyvää . Oikea jalkahiki maku pitkään kypsytettyä vähintään vuosi .
Kannattaa se kraavi lohi myös pannulla uunissa kuumentaa kuin pekoni ikään. Sopii paloina munakkaaseen. Parasiitit kuolee.
mä en oo kyllä nähnyt juustoa johon tota ei tule.. onko kai jotain kalkkia tms. mitä nousee pintaan
Lihotuskuuri . Laita juustopaloja kuumaan keittoon. Hyvää mutta lihottaa.
Vierailija kirjoitti:
Hometta.
Ei ole hometta
Vierailija kirjoitti:
Hometta.
Se valkoinen siinä pinnalla on yleensä joko kiteytynyttä kalsiumia (ei haise) tai hiivaa (haisee pahalle, mutta ei homeelle).
Ennen oli oikeaa keltaista pallojuustoa . Nämä ei maistu miltään.
Se on juuston smegmaa eli sissijuustoa.