Miten japanilaiset pysyvät hengissä, kun syövät vain riisiä ja nuudelia?
Vähissä on ravintoaineet nuudelista ja riisistä. Riisiä syödään joka päivä jossain muodossa pääruoksi, välipalaksi, päivälliseksi ja iltapalaksi ja jälkiruoksi sekä makeisten asemesta. Toki riisin ja nuudelin kanssa syödään kastiketta tai ohuita viipaleita sisankylkeä, mutta eipä sekään häävi ravintoaine ole. Muuna ravintona friteeratut vihannekset ja läskiset porsaanlihat.
Kommentit (6)
Oletko 5 v ja äiti kirjoitti kysymyksen puolestasi?
Seinäkiistäjät voisivat kurkata japanilaisten syömisiä juutuubista.
Hyvin tuo japanilainen vaimoni on hengissä pysynyt. Aivan kuin keskimäärin maailman pitkäikäisemmiksi elävät muutkin japanilaiset. Tosin hänkin syö paljon kasviksia, eikä vain riisiä ja nuudelia.
Koska yhdestä *normaalista* suomalaisen annoksesta japanilainen syö 5 kertaa.
Ainakin japanilaiset naiset pysyvät Gheishojen mitoissa 😍 Ja taitaa olla niin että ne Sumopainijat sitten syövät kaikki pihvit ja kananmunat.
Nyt on erikoinen käsitys japanilaisten ruokavaliosta.
Japanilainen ruokavalio on perinteisesti terveellinen, kasvis- ja kalapainotteinen ruokavalio, jossa painotetaan tuoreutta, pieniä annoksia ja lyhyitä valmistusaikoja. Se sisältää runsaasti riisiä, kasviksia, merilevää, kalaa, soijaa ja fermentoituja tuotteita, kuten misoa ja soijakastiketta, kun taas punaista lihaa ja maitotuotteita käytetään vähemmän.