Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Olen Valion raejuustotehtaalle se joka leikkaa ne raejuustopalaset

Vierailija
15.11.2025 |

On kyllä tylsä ja työläs homma leikata ne raejuustopalaset saksilla.

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
15.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko bovaerin vaikutus kuinka näkyvissä? Oliko työ vielä vuosikymmen sitten helpompaa?

Vierailija
2/12 |
15.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap. Luulitko että olet haiska ?😭😭😭

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
15.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

tää oli hauska 🤣🤣

Vierailija
4/12 |
15.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi leikkelet sellaista paskaa? Eihän se edes maistu miltään.

Vierailija
5/12 |
15.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla oli hirveä klöntti juuri raejuustopaketissa. Varmaan kaksenttinen raejuustopala. Oliko huono päivä?

Vierailija
6/12 |
15.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli sillä vihreiden kuulien puolittajalla ei sittenkään ole niin kamalan raskas ja vaikea työ. Kun sinuun vertaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
15.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä syön Valion Arkiraejuustoa ja siinä on palleroita. Pyöritteletkö ne sormin vai onko sulla joku kapistus pyörittelyyn?

Vierailija
8/12 |
15.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eli sillä vihreiden kuulien puolittajalla ei sittenkään ole niin kamalan raskas ja vaikea työ. Kun sinuun vertaa.

Ensin joku puolittaa ja sitten joku yhdistää puolikkaat. Ilmankos ne on niin kalliita, monta työvaihetta maksaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
15.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

tää oli hauska 🤣🤣

Niin oli!

Vierailija
10/12 |
15.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan kuriositeettina vaan: raejuuston palasten ulkonäkö on teollismuotoilijoiden työn tulosta ja ne tehdään koneella. Erimuotoisia palasia on noin tusinan verran. Jos otat raejuustorasiasta palasen kerrallaan ja järjestät ne muodon mukaan, niin huomaat asian itsekin. Herasta irtoava juusto ei itsekseen järjesty tuollaisiksi nokareiksi vaan yhtenäiseksi juustomassaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
15.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä Ingmanilla ravistellaan juustokökkäreet esinahan alta!

T.Kauko

Vierailija
12/12 |
15.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muumin takareidestäkö sä niitä murusia veistelet?