Onko teilläkin näin 70-luvun lasten kunniaksi Cream Crackereita keittokinkulla ja kurkkusiivuilla?!
Ja Keltasta Jaffaa prkl Papan kanssa saunan rappusilla lauantaisin. Kyynel tulee silmäkulmaan.
Kommentit (12)
Meillä oli Bresolaa Choritsolla ja Parman Kinkulla.
Bowleja syötiin ja Mummo teki tosi hyviä Susheja.
Meillä oli ranskanleipää mertwurstilla ja crean crackerit syödään juustolla ja vadelmahillolla
Oho, joku on ollut oikeen riku rikas, kun on voitu leikkelettäkin laittaa kurkun lisäksi
Nuo oli muuten hyviä! Täytyy ostaa joku kerta.
Eihän Cream cracker ole ihmiselle kelpaavaa ruokaa.
Cream Crackerit ne kattilan on nykyään ihan pilalla
mimä söin ne pelkällä voilla ja herkkuna sitten hillolla
Joo ja enää pieniä pakkauksia ne Kantolan keksit ja liian ohuita
Cream Crackerit voilla juustolla ja kurkkusiivulla oli meillä. Tykkäsin myös hapankorpuista samoilla päällisillä.
Lihapitoisista päällisistä lauantaimakkaraa oli joskus, mutta siitä ei saanut niin ohuita siivuja että olisi tuollaisille pikkuisille leiville mahtunut, eikä meetwurstistakaan. Maksamakkaraa oli joskus, mutta se ei ollut niin hyvää kuin nykyiset herkkumaksamakkarat. Maistui jotenkin metallin makuiselle.
Abban maustesillistä tykkäsin lapsenakin. Isän isoina fileinä ostama suolasilli ei kyllä maistunut yhtään, eikä myöskään hänen itse pyytämistään kaloista tekemä suolakala. Kevätahavassa aitan aurinkoisella seinustalla kuivatetut suolatut pikkukalat olivat kyllä hyviä. Mistähän sellaisia vielä saisi.
Voita ja sinappia tykkäsin laittaa cream crackerien päälle. Ja juustoa ehkä.
Nam😋 Oliskin...