Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lohifileen voi kypsentää nuotiolla. Ei siinä mitään erillistä liettä/uunia tarvita:)

Vierailija
06.11.2025 |

   

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
06.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosimies syö raakana. Ei siinä mitään tulta tarvita ja aikaakin säästyy.

Vierailija
2/6 |
06.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tosimies syö raakana. Ei siinä mitään tulta tarvita ja aikaakin säästyy.

Tosimiehen ei tarvii syödä kuhan kaljaa riittää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
06.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Graavia vaan kitusiin

Vierailija
4/6 |
06.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Loimulohi on parempaa kuin lämminsavustettu. Kylmäsavustettu on taas niin eri asia, ettei voi verrata.

Vierailija
5/6 |
06.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaatii oli Tenon lohimiehiä, niitä vanhoja tervaskantoja lohensoutajia.

Niinpä vaan vaari teki lohen että yhdellä puukonkäännöllä fileoi ja sitten koivunkaarnaan kiinnitti lohen, nahkapuoli ylöspäin laittoi lohen ja alapuolen vasten koivunkaarnaan jonka sytytti. Se muutamia minuutteja paloi Kaarna ja lohi kypsähti hieman pinnaltaan nokeutuen mutta vain vähän, yläpuolen nahkasta valui rasvat kalaa mehvöittämään

Näin kivikaudelta asti lohta tehty, suolalla voi sen valmistaa mutta jos heti syödään niin kolme minuuttia lihaa vasten risunuotio tai kaarnanpala ja rasvat kalan omasta nahkasta, täydellinen kypsyys kolme minuuttia myös nuotiossa lämmitettyä kiveä vasten kypsennettynä.

T nainen lapista

 

Vierailija
6/6 |
06.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Notski kerrostalon pihalle.