Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä järki on hunajamarinoidussa broilerissa? Hunajaa ei kannata kuumentaa.

Vierailija
20.10.2025 |

Mehiläispesän luonnollinen lämpötila on 37 astetta. Tätä korkeammassa lämpötilassa hunajan entsyymit, vitamiinit ja antioksidantit tuhoutuvat, ja niiden terveysvaikutukset menevät hukkaan. Lisäksi liiallinen lämpötila voi muuttaa hunajan rakennetta ja makua.

Jos hunajaa halutaan käyttää ruoanlaitossa tai leivonnassa, on suositeltavaa lisätä se valmiiden tai kylmien ruokien joukkoon. Näin hunaja säilyttää mahdollisimman hyvin ravintoarvonsa ja herkullisen maun.

 

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
20.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sillä peitetään sen huonotasoisen kananlihan maku.

Vierailija
2/6 |
20.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No älä laita teehen hunajaa. Ellet sitten juo haaleeta teetä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
20.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä kummentaminen? Mistä puhut?

Vierailija
4/6 |
20.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saman yrityksen eri marinadit ovat yleensä yli 95 % tehty samoista aineista eli vaikka marinadin nimi vaihtelee, marinadin koostumus lähes sama. Eli hunajamarinadissakin on hunajaa erittäin vähän/nimeksi.

Vierailija
5/6 |
20.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

onkohan edes oikeata hunajaa vai melissaa.  sitäkin myydään hunajan nimellä.  

Vierailija
6/6 |
20.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

naiset kusee hunajaa