Mikä järki on hunajamarinoidussa broilerissa? Hunajaa ei kannata kuumentaa.
Mehiläispesän luonnollinen lämpötila on 37 astetta. Tätä korkeammassa lämpötilassa hunajan entsyymit, vitamiinit ja antioksidantit tuhoutuvat, ja niiden terveysvaikutukset menevät hukkaan. Lisäksi liiallinen lämpötila voi muuttaa hunajan rakennetta ja makua.
Jos hunajaa halutaan käyttää ruoanlaitossa tai leivonnassa, on suositeltavaa lisätä se valmiiden tai kylmien ruokien joukkoon. Näin hunaja säilyttää mahdollisimman hyvin ravintoarvonsa ja herkullisen maun.
Kommentit (6)
No älä laita teehen hunajaa. Ellet sitten juo haaleeta teetä.
Saman yrityksen eri marinadit ovat yleensä yli 95 % tehty samoista aineista eli vaikka marinadin nimi vaihtelee, marinadin koostumus lähes sama. Eli hunajamarinadissakin on hunajaa erittäin vähän/nimeksi.
onkohan edes oikeata hunajaa vai melissaa. sitäkin myydään hunajan nimellä.
Sillä peitetään sen huonotasoisen kananlihan maku.