Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten valmistettu porsaan sisäfileen?

Vierailija
16.10.2025 |

.

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
16.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis valmistatte?

Vierailija
2/16 |
16.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

valmistat?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
16.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hakataan liiskaksi ja paistetaan.

Vierailija
4/16 |
16.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Palapaistiksi, eli kuutioiksi ja pinnat kiinni. Sitten kastikkeessa uuniin 2 - 3 h.

Vierailija
5/16 |
16.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maustettu porkkana-sipulipedille ja paistopussiin, mittari kylkeen.

Vierailija
6/16 |
16.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Palapaistiksi, eli kuutioiksi ja pinnat kiinni. Sitten kastikkeessa uuniin 2 - 3 h.

Sisäfilekö ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
16.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaivan maahan noin puolimetrisen kuopan, asetan fileen sinne ja peitän kuopan maalla. Tasoitan kummun ja hypin sen tiiviiksi.

Vierailija
8/16 |
16.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Palapaistiksi, eli kuutioiksi ja pinnat kiinni. Sitten kastikkeessa uuniin 2 - 3 h.

Sisäfilekö ?

Ai sorry, ulkofileetä tarkoitin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
16.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaan sileen siivuiksi, paistan voissa vähän paistopintaa, lisään kermaa, sitruunapippuria tai sitruunan mehua ja pippuria. Sekaan joko pannulla paistettuja herkkusieniä tai paprikoita, miten milloinkin.

Vierailija
10/16 |
16.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Leikkaan sileen siivuiksi, paistan voissa vähän paistopintaa, lisään kermaa, sitruunapippuria tai sitruunan mehua ja pippuria. Sekaan joko pannulla paistettuja herkkusieniä tai paprikoita, miten milloinkin.

Sipulihan tuosta unohtui mainita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
16.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Porsaan sisäfilee alkaa valmistumaan kun karjun saa onnistuneesti astumaan emakon. Sen jälkeen pitää odotella, että porsas syntyy ja sen jälkeen sen kannattaa antaa kasvaa useamman kuukauden ainakin, eli ruokkia sitä porsasta ja sitten...

Vierailija
12/16 |
16.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Leikkaan sileen siivuiksi, paistan voissa vähän paistopintaa, lisään kermaa, sitruunapippuria tai sitruunan mehua ja pippuria. Sekaan joko pannulla paistettuja herkkusieniä tai paprikoita, miten milloinkin.

Sipulihan tuosta unohtui mainita.

Vain paistopintaa kypsennykseksi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
16.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toisinaan leikkaan n. sentin siivuiksi, nuijin ohueksi, maustan siivut ja paneeraan ne (pyörittelen jauhossa-> munassa-> korppujauhossa), sit paistan pannulla, tai suuremman määrän uunissa.

Toisinaan maustan siivut (vähän pienemmäksi leikatut), paistan ne pannulla, kermaa sekaan, mausteita, annan muhia mureeksi. 

Vierailija
14/16 |
16.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaivan maahan noin puolimetrisen kuopan, asetan fileen sinne ja peitän kuopan maalla. Tasoitan kummun ja hypin sen tiiviiksi.

Rosvo paisti onkin parasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
16.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se pitää kääriä voihin, pekoniin, makkaraan ja banaaninlehteen ja sen jälkeen hauduttaa liemessä. Tällä tavoin siitä ehkä ei tule ihan yhtä kuivaa kuin Saharaan hukattu Dostojevski alkuperäiskielellä.

Vierailija
16/16 |
16.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helppoa tehdä mitä vaan, eikä todellakaan tarvitse haudutella tuntitolkulla. Kesällä tehdään mökillä savustettuna. Hyvin pintamaustettu file ensin paistetaan pinnat kiinni ja puoleksi tunniksi savustumaan. Nam.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän kuusi