Miten valmistettu porsaan sisäfileen?
Kommentit (16)
Palapaistiksi, eli kuutioiksi ja pinnat kiinni. Sitten kastikkeessa uuniin 2 - 3 h.
Maustettu porkkana-sipulipedille ja paistopussiin, mittari kylkeen.
Vierailija kirjoitti:
Palapaistiksi, eli kuutioiksi ja pinnat kiinni. Sitten kastikkeessa uuniin 2 - 3 h.
Sisäfilekö ?
Kaivan maahan noin puolimetrisen kuopan, asetan fileen sinne ja peitän kuopan maalla. Tasoitan kummun ja hypin sen tiiviiksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Palapaistiksi, eli kuutioiksi ja pinnat kiinni. Sitten kastikkeessa uuniin 2 - 3 h.
Sisäfilekö ?
Ai sorry, ulkofileetä tarkoitin.
Leikkaan sileen siivuiksi, paistan voissa vähän paistopintaa, lisään kermaa, sitruunapippuria tai sitruunan mehua ja pippuria. Sekaan joko pannulla paistettuja herkkusieniä tai paprikoita, miten milloinkin.
Vierailija kirjoitti:
Leikkaan sileen siivuiksi, paistan voissa vähän paistopintaa, lisään kermaa, sitruunapippuria tai sitruunan mehua ja pippuria. Sekaan joko pannulla paistettuja herkkusieniä tai paprikoita, miten milloinkin.
Sipulihan tuosta unohtui mainita.
Porsaan sisäfilee alkaa valmistumaan kun karjun saa onnistuneesti astumaan emakon. Sen jälkeen pitää odotella, että porsas syntyy ja sen jälkeen sen kannattaa antaa kasvaa useamman kuukauden ainakin, eli ruokkia sitä porsasta ja sitten...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Leikkaan sileen siivuiksi, paistan voissa vähän paistopintaa, lisään kermaa, sitruunapippuria tai sitruunan mehua ja pippuria. Sekaan joko pannulla paistettuja herkkusieniä tai paprikoita, miten milloinkin.
Sipulihan tuosta unohtui mainita.
Vain paistopintaa kypsennykseksi?
Toisinaan leikkaan n. sentin siivuiksi, nuijin ohueksi, maustan siivut ja paneeraan ne (pyörittelen jauhossa-> munassa-> korppujauhossa), sit paistan pannulla, tai suuremman määrän uunissa.
Toisinaan maustan siivut (vähän pienemmäksi leikatut), paistan ne pannulla, kermaa sekaan, mausteita, annan muhia mureeksi.
Vierailija kirjoitti:
Kaivan maahan noin puolimetrisen kuopan, asetan fileen sinne ja peitän kuopan maalla. Tasoitan kummun ja hypin sen tiiviiksi.
Rosvo paisti onkin parasta.
Se pitää kääriä voihin, pekoniin, makkaraan ja banaaninlehteen ja sen jälkeen hauduttaa liemessä. Tällä tavoin siitä ehkä ei tule ihan yhtä kuivaa kuin Saharaan hukattu Dostojevski alkuperäiskielellä.
Helppoa tehdä mitä vaan, eikä todellakaan tarvitse haudutella tuntitolkulla. Kesällä tehdään mökillä savustettuna. Hyvin pintamaustettu file ensin paistetaan pinnat kiinni ja puoleksi tunniksi savustumaan. Nam.
Siis valmistatte?