Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Teen sen tänään ensimmäistä kertaa

Vierailija
16.10.2025 |

Aion valmistaa maksalaatikon itse alusta loppuun, ilman rusinoita.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
16.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

onnea yritykselle. Omat kokeiluni. kärähti kuivaksi, toinen, jäi puolikypsäksi ja veteläksi, kolmas, tuli tuhjan jämäkkää, sai veisellä leikata. neljäs  meni mausteet väärin ja unohtui suola, ei meinannut kelvata koirallekaan. loppupäätelmä, ostan kaupaasta,

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla