apua ostin lihatiskin savusilakoita!! miten nöitä käytetään
onhan ne varmasti kypsiä. pakausessa lukee savusilakka ja ovat nahastaan kuivia korppuja plus silmät puuttuu. mut sisällä o valtavasti ruotoja!!
Kommentit (21)
Vierailija kirjoitti:
Kokeile vaikka ikkunatiivisteenä tai pölyjen pyyhintään.
Ne on sopivan rasvaisia myös herkän ihon hoitoon, kalarasva on terveellistä, se pitää ihon nuorekkaan kimmoisana, ja savu säilyttää.
Ai mitä herkkua. Nuorena kun asuin Turussa kävin usein torilla ja ostin niitä puoli kiloa ja herkuttelin koko kasan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kokeile vaikka ikkunatiivisteenä tai pölyjen pyyhintään.
Ne on sopivan rasvaisia myös herkän ihon hoitoon, kalarasva on terveellistä, se pitää ihon nuorekkaan kimmoisana, ja savu säilyttää.
Silakka rintsikoissa myös tuoksuu kivalta ja ympärillä leijuu ruokaisa bouquet.
Sidot pyrstöpuolelle 50cm pituisen narun jonka toiseen päähän hakaneulan. Kiinnitä poplarin olkapäähän ja voilá, sinulla trendikäs heijastin.
Vierailija kirjoitti:
pitääkö nämä perata ja kypsentää
ap
Ei, nehän on savustettu jo.
LIHAtiskistä? En söisi. Henkilökunnalla ei ilmeisesti ole aavistustakaan, mitä ovat tekemässä.
Tarkoittaako tuo savustaminen, että ne on poistettu jostain missä ne ei saa olla?
Outo lihatiski, jos silakoita myydään. Meillä päin silakka on kala ja sitä myydään kalatiskillä.
Vierailija kirjoitti:
Tarkoittaako tuo savustaminen, että ne on poistettu jostain missä ne ei saa olla?
Ne ovat ilmeisesti savustettu kalatiskiltä ja nyt ovat lihatiskillä?
Leivän päälle, kalasalaattiin, keitettyjen perunoiden kanssa, kalamousseen.