Millä loiventaa kaalipiirakkaan liikaa mennyttä valkopippuria
Hulahti hieman liikaa täytteeseen, tulista on, mutta mikä on hyvä loiventava tuohon pikkufibaan?
Kommentit (17)
Tee mieto kermaviili/majoneesi kastike lisukkeeksi tai tarjoa piirakka vaikka kasvissosekeiton lisukkeena.
Sipulia, munia, kermaa, tuorejuustoa?
Oih, hyviä vinkkejä. Kiitos kaikille.
Pullo Kossua ruokajuomaksi niin pippurit ei enää tunnu missään.
Ei se haittaa välttämättä lopputuloksessa. Taikina on melkoisen neutraalia.
Pari olutta tai vodka shottia loiventaa mukavasti ennen uutta nousua
No en mitään. Nimimerkillä öljyssä kiehuvalla öljyllä tehdyt valkosipuli taskuravut Gran Kanarialaiseen tyyliin. Taidan olla niitä Chili Reaperin syöjiä.
ps:tiedätekö, että peppu-reikulissa on myös makuelimet? Tiedätte siitä, kun käytte pytyllä tekemässä asiat niin polttaa.
ps2: onkose eläinrääkäystä lapamadolle jos syö tulista chiliä?
Valkopippuri kannattaakin ensin ripotella vaikka kämmenelle tai lusikalle, ei suoraan ruokaan,tai jos menee suoraan ruokaan liikaa niin kauhoo sitä heti pois, eikä sekota. Sitä ei tartte ku ripaus.
Etikkaa ja suolaa reilusti niin se neutraloi pippurisuutta.
Pilalla on. Kuka nyt käyttää valkopippuria?
Vierailija kirjoitti:
Etikkaa ja suolaa reilusti niin se neutraloi pippurisuutta.
Mitä. Etikkaa ruokaan?
Kuinkas sattuikaan.Naapurin Latella sattuu olemaan kokkikoulu.Rohkeasti ottamaan yhteyttä sinne.
Ei mitenkään, valkopippuri on tarpeeton mauste jolla moni onnistuu pilaamaan ruokansa. Taas se nähtiin.
Jatkossa mustapippuria myllystä.
Lisää täytteeseen perunaa tai riisiä tai jos olet jo paistanut piirakan laita päälle tuorejuustoa.