Huilun tuhti
Kommentit (20)
On jos meinaa syödä persereikämakkaraa.
Siinä on liikaa lihaa, minä tykkään makkarasta jossa on 11% lihaa
Mää en syö makkaraa, se on myrkkyä.
Tuli kyllä joskua aikanaan syötyä.
Vierailija kirjoitti:
Siinä on liikaa lihaa, minä tykkään makkarasta jossa on 11% lihaa
Poprilli Grillimakkara: lihapitoisuus 11 %.
HK Camping Juusto: lihapitoisuus 10 %.
X-tra Grillimakkara ja Pirkka Grillimakkara: molemmissa lihapitoisuus 11 %
Siinä on liian vähän jauhoja grilli makkaraksi
Vierailija kirjoitti:
Niin miehet sanovat. Minusta Juustohiillos.
Juusto Wilhelm on kaikista hyvintä nii.
Vierailija kirjoitti:
Wigrenin nysä parempi.
Jaa'a. En tunne koko miestä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Siinä on liikaa lihaa, minä tykkään makkarasta jossa on 11% lihaa
Poprilli Grillimakkara: lihapitoisuus 11 %.
HK Camping Juusto: lihapitoisuus 10 %.
X-tra Grillimakkara ja Pirkka Grillimakkara: molemmissa lihapitoisuus 11 %
Poprilli on Pasi kävelevä roskis Viherahon lempimakkara.
Olen syönyt kaikki maailman Artesaani/Raakamakkarat ja kaikki Chilijuustömaustemössö Makkarat.
Nykyään maistuu parhaiten ihan perinteinen hyvä jauhomakkara....
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Wigrenin nysä parempi.
Jaa'a. En tunne koko miestä.
Voit googlettaa kyseisen makkaramerkin. Ei tässä nyt mitään kaksimielisyyksiä kaivata.
Vierailija kirjoitti:
Olen syönyt kaikki maailman Artesaani/Raakamakkarat ja kaikki Chilijuustömaustemössö Makkarat.
Nykyään maistuu parhaiten ihan perinteinen hyvä jauhomakkara....
Vähän sama. Niihin rasvaa tirskuviin maustepötköihin on jo kyllästynyt. Perusmakkara ja hyvä sinappi on paras.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Siinä on liikaa lihaa, minä tykkään makkarasta jossa on 11% lihaa
Poprilli Grillimakkara: lihapitoisuus 11 %.
HK Camping Juusto: lihapitoisuus 10 %.
X-tra Grillimakkara ja Pirkka Grillimakkara: molemmissa lihapitoisuus 11 %
Äläpä unohda Atrillia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olen syönyt kaikki maailman Artesaani/Raakamakkarat ja kaikki Chilijuustömaustemössö Makkarat.
Nykyään maistuu parhaiten ihan perinteinen hyvä jauhomakkara....
Vähän sama. Niihin rasvaa tirskuviin maustepötköihin on jo kyllästynyt. Perusmakkara ja hyvä sinappi on paras.
No eipä sitten häävejä makkaroita kun joudut maun hävittämään sinapilla. Et sitten huomaisi eroa vaikka grillaisit tikun nokassa lahoa lepänjuurta
Ostin eka kertaa juustotuhtin, oli oikein hyvää.
Aterian Kana-Hiillos
Paras siipikarjamakkara. Valitettavasti kaikki isotkaan kaupat eivät pidä valikoimassa, ainakaan ympäri vuoden.
Vierailija kirjoitti:
Olen syönyt kaikki maailman Artesaani/Raakamakkarat ja kaikki Chilijuustömaustemössö Makkarat.
Nykyään maistuu parhaiten ihan perinteinen hyvä jauhomakkara....
Näin se on :D Snellmannin kunnon grillimakkara on myös ihan hyvä noista missä enemmän lihaa.
Niin miehet sanovat. Minusta Juustohiillos.