Riittää, että jättää ultraprosessoidun ruoan, vehnän ja sokerin pois ruokavaliosta. Ei olisi ylipainoa Amerikassakaan.
Surettaa kun katsoin 3-osaisen Netflix-dokumentin Amerikan suurimmista pudottajista.
Heidän kohtelunsa siellä on ollut niin epäinhmillistä. He siis liikkuivat 8 tuntia päivässä ja söivät suurin osa alle 800 kcal. Tavoite oli polttaa kaloreita PÄIVÄSSÄ 6000-8000 kcal. Heitä haukuttiin, pilkattiin, terveydestä ei välitetty paskaakaan. Tämä nyt ei ollut se varsinainen pointti tässä keskustelussa.
Vaan se, että loppupeleissä tuo lihominen ei oikeastaan edes ole näiden ihmisten syytä. Tottakai jokaisen vastuu on siinä, että mitä suuhunsa laittaa mutta kyllä tässä pitäisi olla myös ihan vtunmoinen vastuu ruokateollisuudellakin!! Mikä sairastuttaa ihmiset ja ruoasta tehdään ihan tarkoituksella erittäin addiktoivaa. Sekä suurin osa ruoasta on vielä sellaista, että se nostaa sokerit huippuunsa ja sekoittaa elimistöä, pitää yllä matalaa tulehdusta, sairastuttaa todella kalvasti vaikka yrittäisi syödä esimerkiksi vähäkalorisia tuotteita. Light-limutkin ovat terveydelle hyvin huonoja, etenkin jos kroppa on jo siinä pisteessä, että insuliiniaineenvaihdunta on sekaisin.
On minusta järkyttävää, että yksilöitä syytellään ja pilkataan kun oikeasti ongelma on siinä, että ihmisiä aivopestään ja ruoka on suurelta osin teollista kuraa, sekä kaiken lisäksi vielä edullista, hyvänmakuista, koukuttavaa, miellyttävää.
Ihmisiä kyllä oikeasti kustaan pahasti silmään tässä maailmassa monesta suunnasta. Olemme ympäristömme tuotteita. Onneksi meissä jokaisessa on myös mahdollisuus muutokseen ja voimme vapaasti valita kun vain saamme tietoa tarpeeksi ja näemme tosiasiat.
Kommentit (3)
Ruokateollisuus ja lääketeollisuus kulkevat jossain määrin käsi kädessä. Rahaa, rahaa.
Mitä vegaanit sitten söisi, seitanhan esimerkiksi on pestyä vehnäjauhoa.