Onko pikajäädytyskaappi liioittelua kotikeittiössä?
Uutena noi maksaa paljon mutta huutokaupassa voi saada hyvinkin halvalla. Pakastimessa ei tiettävästi saisi pakastaa ruokaa. Se on vain säilytystä varten.
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
Hullulta kuulostaa. Ruuan voi viilentää jääkaapissa ja pakastaa sen jälkeen. Talvella ulkona. Ei siihen ylimääräistä kaappia tarvita.
Aaaaaw kun ruokaa ei saisi pakastaa noin.
Yleensä pakastimessa on erillinen pakastustoiminto, jos pakastaa yhtäaikaa useamman pakasteen esim. 5-10 kg mansikoita.
Vierailija kirjoitti:
Yleensä pakastimessa on erillinen pakastustoiminto, jos pakastaa yhtäaikaa useamman pakasteen esim. 5-10 kg mansikoita.
Tehot ei riitä tuojon millään. Joku nappi usein onkin mutta pakastaminen vie aina liikaa aikaa.
Mikä on pikajäähdytyskaappi? En ole koskaan kuullutkaan, vaikka olen ruokaa laittanut kohta puoli vuosisataa. Sen perusteella sanoisin, että täysin turha kapine, jos ei jostakin syystä valmisteta kotikeittiössä erityisen suuria ja siksi jäähdytystä vaativia ruoka-annoksia.
Hullulta kuulostaa. Ruuan voi viilentää jääkaapissa ja pakastaa sen jälkeen. Talvella ulkona. Ei siihen ylimääräistä kaappia tarvita.