Tykkäättekö lihaperunasoselaatikosta?
Kommentit (45)
Kotona tehdystä. Rasvaton hyvin paistettu naudan jaheliha ja sipuli, itsetehty muusi. Kylkiäiset maun mukaan.
Kaupan valmisteista en tykkää ..mauttomia ja vähän vaaleita lihamuruja...huuuooohh.
Mieluummin perunasiivuista tehty. Pekonia sekaan.
Kyllä jos itse tehty ja runsaasti lihaa. Ei pelkkää muusia ja muutama lihamurunen
Juu. Oli koulussa herkkuruokia, ja yhä on hyvää
Tykkään just niistä kaupan foliorasioissa olevista, citarista tarjouksessa usein euron.
Itte en tee juuri koskaan.
Tykkään ja syön sitä aina kun olen flunssassa. Helppo nielaista ja kun ruoka ei maita.
Tykkään, ja teen perunamuusia yleensä niin reilun annoksen, että riittää toisen päivän laatikkoon.
Vierailija kirjoitti:
Kotona tehdystä. Rasvaton hyvin paistettu naudan jaheliha ja sipuli, itsetehty muusi. Kylkiäiset maun mukaan.
Eli kuivasta känttyrästä. Kaikki laatikkoruoat tarvitsevat rasvaisemman jauhelihan. Jos käyttää rasvatonta, pitää laittaa muuta rasvaa lisää, jotta tulos olisi mehevä. Yksinkertaisempi homma on käyttää rasvaisempaa jauhelihaa.
Vierailija kirjoitti:
Kaupan valmisteista en tykkää ..mauttomia ja vähän vaaleita lihamuruja...huuuooohh.
No tee ite!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kotona tehdystä. Rasvaton hyvin paistettu naudan jaheliha ja sipuli, itsetehty muusi. Kylkiäiset maun mukaan.
Eli kuivasta känttyrästä. Kaikki laatikkoruoat tarvitsevat rasvaisemman jauhelihan. Jos käyttää rasvatonta, pitää laittaa muuta rasvaa lisää, jotta tulos olisi mehevä. Yksinkertaisempi homma on käyttää rasvaisempaa jauhelihaa.
No ei 100% rasvatonta lihaa ole! Muusiin voi laittaa nesteeksi ruokakermaa tai voita kylkeen maidon kans. Se muusi ratkaisee!
Vierailija kirjoitti:
Saattaisin tykätä jos olisin seitsemänvuotias.
Olen 69v. ja teen sitä usein, nam.
Miten sitä voi kutsua lihaperunasoselaatikoksi kun eihän siinä ole lihaa kuin todella vähän?
Saarioisten sivuilta ainesosat lihaperunasoselaatikko:
Aineosat
Peruna, vesi, naudanliha 14 % (Suomi), kasvimargariini (rypsiöljy, vesi, kokonaan kovetettu rypsiöljy, suola, aromi), laktoositon maitojauhe, kananmuna, jodioitu suola, sipuli, valkopippuri.
Minusta siinä ei tarvi paljoa lihaa ollakaan, pilalle menis, jos olis.
Vierailija kirjoitti:
Minusta siinä ei tarvi paljoa lihaa ollakaan, pilalle menis, jos olis.
Itse kun teen, pistän paljon jauhelihaa ja muusia vain "koristeeksi".
Saarioinen s market tuote. Pinta laskenut 3 senttiä entisestä ja pinta kuivaa. Liha ollut vaaleanpunaista arvailtu mitä se ehkä voisi olla Kanin lihaa ehkä tai jotain toivotaan ettei ihmisen. Kuitenkin oikea liha kypsennetään kunnolla bakteerien takia niin se on ruskeaa . Onko kyseessä kiinalainen piratismi vai mikä.
Vierailija kirjoitti:
Kaupan valmisteista en tykkää ..mauttomia ja vähän vaaleita lihamuruja...huuuooohh.
Tee itse. Huuuooohh...
Saattaisin tykätä jos olisin seitsemänvuotias.