Ei ole lasagnelevyjä, voinko käyttää muuta keittämätöntä pastaa, tuleeko hyvä "lasagne"?
Kommentit (13)
Katso ohjeet lasagnetteen. Samat raaka-aineet mutta ilman levyjä
Ei voi käyttää muuta pastaa, pilalle menee. Siskoni tosin teki makaronilaatikkoa ilman makaronia ja jauhelihaa
Lasagnea se ei ole, mutta maistuu kuitenkin hyvältä joten anna mennä vaan.
no ihan samaa ainettahan se pasta on, olipa sitten lasagnelevynä, makaronina, fusillina, putkimakaronina ja mitä näitä nyt on. Ruokaa tosin ei sitten lasagneksi voi sanoa, vaan joksiksi pastavuoaksi tms.
Tarkoitin lähinnä, kun käytin keittämättömiä penne-pastoja. Nyt ruoka on uunissa ja kohta syödään. Älkää nyt ampuko. En ole vielä kovin kokenut kokki. Ap
Siitähän tuli tosi hyvää. Näköjään pastoja ei tarvi keittää etukäteen tällaiseen vuokaan. Ap
Vierailija kirjoitti:
Tarkoitin lähinnä, kun käytin keittämättömiä penne-pastoja. Nyt ruoka on uunissa ja kohta syödään. Älkää nyt ampuko. En ole vielä kovin kokenut kokki. Ap
Itse olisin keittänyt varmuuden vuoksi mutta hyvää ruokahalua ja toivottavasti onnistu .
Vierailija kirjoitti:
Tarkoitin lähinnä, kun käytin keittämättömiä penne-pastoja. Nyt ruoka on uunissa ja kohta syödään. Älkää nyt ampuko. En ole vielä kovin kokenut kokki. Ap
No siis ei se makuun vaikuta, että vaihdoit lasagnelevyt penneen. Onko sillä sitten suuremmin väliä, kutsutaanko ruokaa lasagneksi vai pastavuoksi, jos se maistuu kuitenkin hyvältä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tarkoitin lähinnä, kun käytin keittämättömiä penne-pastoja. Nyt ruoka on uunissa ja kohta syödään. Älkää nyt ampuko. En ole vielä kovin kokenut kokki. Ap
Itse olisin keittänyt varmuuden vuoksi mutta hyvää ruokahalua ja toivottavasti onnistu .
Ei niitä lasangelevyjäkään keitetä. Jos ruoassa on riittävästi nestettä, ne pastat kypsyvät ihan hienosti uunissa, vaikka ne laittaisi sinne raakana.
Ei siitä lasgnea tule, mutta oikein hyvänmakuista pastavuokaa saa kyllä tehtyä lasagnekastikkeista ja pastasta-
.