Miten fazerin suklaasta voi leipoa jos ne muuttuvat 180g pakkauksiin?
Ei mitenkään. Jos reseptissä on 200g suklaata, niinku melkein aina on, niin mitä sitten tehdään? Pitää ostaa marapouta varmaan.
Kommentit (18)
Vierailija kirjoitti:
Ei fazerin sinistä käytetä leipomiseen
Mitä sitten? Minä olen aina käyttänyt.
Laitat 180g, ei se suklaan määrässä ole 20 grammasta kiinni. Jos siis tosiaan leivot fazerin sinisestä (mitä leivot? En ole ennen kuullut että ei taloussuklaaata laitettaisi).
Vierailija kirjoitti:
Laitat 180g, ei se suklaan määrässä ole 20 grammasta kiinni. Jos siis tosiaan leivot fazerin sinisestä (mitä leivot? En ole ennen kuullut että ei taloussuklaaata laitettaisi).
Taloussuklaa on ihan paskaa hyi helvetti ei semmosta voi käyttää.
Ostat kaksi. Ei kai se tuon vaikeampaa ole.
No hyi kamala, vai Marabouta käyttäisit? Yök. Ylimakeaa moskaa.
Fazerin sininen levy oli 170g, kun olin lapsi.
Leivontaan olen aina käyttänyt taloussuklaata.
Vierailija kirjoitti:
Suklaapatukoita lisäksi.
Maksaa saman verran kuin kokonainen levy. Niin himokkaita ne on asiakkaan rahapussia kohtaan.
Pienennä reseptiä muutenkin 10%. Kolmen kananmunan sijaan käytät 2,7 jne.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laitat 180g, ei se suklaan määrässä ole 20 grammasta kiinni. Jos siis tosiaan leivot fazerin sinisestä (mitä leivot? En ole ennen kuullut että ei taloussuklaaata laitettaisi).
Taloussuklaa on ihan paskaa hyi helvetti ei semmosta voi käyttää.
Se on tummempaa kuin Fazun " tumma suklaa " Siis on parempaa
Nyt on korkea aika luopua fazerin ylihinnoitellusta suklaasta. Fazer tarvitsee rahoitusta uuteen tehtaaseensa ja sinä päätät haluatko olla maksumiehenä. Minä en, koska kiskurihinnoittelevat suklaansa ja omistajat vievät veronsa veroparatiiseihin.
Vierailija kirjoitti:
Pienennä reseptiä muutenkin 10%. Kolmen kananmunan sijaan käytät 2,7 jne.
Ei tartte, heittää taikinaan vaikka tl kaakaota ja pari tl sokeria enemmän, tai ei tee mitään muutosta.
Ei ne reseptit niin tarkkoja ole😁
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pienennä reseptiä muutenkin 10%. Kolmen kananmunan sijaan käytät 2,7 jne.
Ei tartte, heittää taikinaan vaikka tl kaakaota ja pari tl sokeria enemmän, tai ei tee mitään muutosta.
Ei ne reseptit niin tarkkoja ole😁
Leivonnassahan se nimenomaan on tarkkaa, ruoanlaitossa ei niinkään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei fazerin sinistä käytetä leipomiseen
Mitä sitten? Minä olen aina käyttänyt.
No sitten aloituksesi on onneton trollaus.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laitat 180g, ei se suklaan määrässä ole 20 grammasta kiinni. Jos siis tosiaan leivot fazerin sinisestä (mitä leivot? En ole ennen kuullut että ei taloussuklaaata laitettaisi).
Taloussuklaa on ihan paskaa hyi helvetti ei semmosta voi käyttää.
🥸 minä syön Taloussuklaata raakana. Niiiin.
Mihin sinistä suklaata käytetään leivonnassa?
No, minä olen ainakin käyttänyt cookie popseihin, kuorruttamiseen.
Keksitikkarit  katso resepti! | Maku
Sitten
Parhaat ja pehmeimmät Suklaamuffinssit | Annin Uunissa
Tykkään rouhitun sinisen suklaan makeudesta muffineissa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pienennä reseptiä muutenkin 10%. Kolmen kananmunan sijaan käytät 2,7 jne.
Ei tartte, heittää taikinaan vaikka tl kaakaota ja pari tl sokeria enemmän, tai ei tee mitään muutosta.
Ei ne reseptit niin tarkkoja ole😁
Leivonnassahan se nimenomaan on tarkkaa, ruoanlaitossa ei niinkään.
Leipomossa ei aina laitettu taikinaan 150g hiivaa, vaan joskus 152 grammaa tai vieläkin pahempi, 149g🥺
Ei fazerin sinistä käytetä leipomiseen