Mikä on suosikkisi pakastepizzoista?
Mahdollisimman tarkkaan. Jos kerrot vain merkin, mainitse ainakin, onko kyseessä paksu- vai ohutpohjainen.
Kommentit (15)
Dr oetker rustica cheese deluxe. En oo lihaa syönyt vuosiin, niin tää hyvä vaihtoehto. Texas petellä kun ryydittää niin aika hyvä tulee.
Salami, ananas, kebab, pepperoni, punasipuli, aurajuusto, tuplajuusto.
Vierailija kirjoitti:
Ristorante. Rapea ja ohut pohja. En tykkää paksupohjaisista.
Sama täällä. Ristorantessa on hyvä, ohut pohja. Suosikkini on tonnikala.
Teen itse pizzani. Kylmäkohotus 72 tuntia, 00-jauhoista, ei kaulittu vaan venytetty pohja, kuoritusta tomaateista kastike, laadukkaita juustoja ja premium -täytteet. Tietenkin pizzauunissa ulkona elävällä tulella paistettuna tai kiireinen arkipizza kiven päällä sähköuunissa lämmöt 325 astetta.
Nykyisin on suosikki se Pizzabacken pepperoni, ohut ja maukas pohja, lisäksi rakastan sitä punasipulijuttua siinä.
Ennen suosikki oli Dr. Oetkerin salami-mozzarella-pesto, mutta muuttivat simpuraiset reseptiä joku vuosi sitten ja nyt se on enää toiseks paras!
Vierailija kirjoitti:
Teen itse pizzani. Kylmäkohotus 72 tuntia, 00-jauhoista, ei kaulittu vaan venytetty pohja, kuoritusta tomaateista kastike, laadukkaita juustoja ja premium -täytteet. Tietenkin pizzauunissa ulkona elävällä tulella paistettuna tai kiireinen arkipizza kiven päällä sähköuunissa lämmöt 325 astetta.
Ja sitten pakastat sen? Kysyttiin pakastepizzoista.
Dr. Oetker Suprema pizzat, kaikki hyviä. Ohut, ilmava ja rapea pohja, hieman kalliimpi kuin peruspizzat mutta hintansa väärti.
En muista merkkiä, ehkä apetit? Jauhelihapizza, jossa myös paprikaa. En ole enää aikoihin löytänyt mistään. Ehkä sitä ei enää valmisteta.
Tuplasalamipitsa oisko Ötkerin tekele tai jotain.