Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä on suosikkisi pakastepizzoista?

Vierailija
26.08.2025 |

Mahdollisimman tarkkaan. Jos kerrot vain merkin, mainitse ainakin, onko kyseessä paksu- vai ohutpohjainen.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
26.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuplasalamipitsa oisko Ötkerin tekele tai jotain.

Vierailija
2/15 |
26.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saaroisten, ne pienemmät. Jauhaliha.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
26.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole mitään kerrottavaa kun en syö pakastepizzoja.

Vierailija
4/15 |
26.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dr oetker rustica cheese deluxe. En oo lihaa syönyt vuosiin, niin tää hyvä vaihtoehto. Texas petellä kun ryydittää niin aika hyvä tulee.

Vierailija
5/15 |
26.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oetker. Kaikki. Tomaatti mozzarella ja tonnikala varsinkin.

Vierailija
6/15 |
26.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Salami, ananas, kebab, pepperoni, punasipuli, aurajuusto, tuplajuusto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
26.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Coopin pesto mozzarella,on paksu pohja.

Vierailija
8/15 |
26.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ristorante. Rapea ja ohut pohja. En tykkää paksupohjaisista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
26.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ristorante. Rapea ja ohut pohja. En tykkää paksupohjaisista.

Sama täällä. Ristorantessa on hyvä, ohut pohja. Suosikkini on tonnikala. 

Vierailija
10/15 |
26.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen itse pizzani. Kylmäkohotus 72 tuntia, 00-jauhoista, ei kaulittu vaan venytetty pohja, kuoritusta tomaateista kastike, laadukkaita juustoja ja premium -täytteet. Tietenkin pizzauunissa ulkona elävällä tulella paistettuna tai kiireinen arkipizza kiven päällä sähköuunissa lämmöt 325 astetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
26.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nykyisin on suosikki se Pizzabacken pepperoni, ohut ja maukas pohja, lisäksi rakastan sitä punasipulijuttua siinä.

Ennen suosikki oli Dr. Oetkerin salami-mozzarella-pesto, mutta muuttivat simpuraiset reseptiä joku vuosi sitten ja nyt se on enää toiseks paras!

Vierailija
12/15 |
26.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Teen itse pizzani. Kylmäkohotus 72 tuntia, 00-jauhoista, ei kaulittu vaan venytetty pohja, kuoritusta tomaateista kastike, laadukkaita juustoja ja premium -täytteet. Tietenkin pizzauunissa ulkona elävällä tulella paistettuna tai kiireinen arkipizza kiven päällä sähköuunissa lämmöt 325 astetta.

Ja sitten pakastat sen? Kysyttiin pakastepizzoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
26.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dr Oetker in Casa di Mana, pepperoni-salami. 

Vierailija
14/15 |
27.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dr. Oetker Suprema pizzat, kaikki hyviä. Ohut, ilmava ja rapea pohja, hieman kalliimpi kuin peruspizzat mutta hintansa väärti. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
27.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En muista merkkiä, ehkä apetit? Jauhelihapizza, jossa myös paprikaa. En ole enää aikoihin löytänyt mistään. Ehkä sitä ei enää valmisteta.