Kauanko paistat tofua?
Tuntuu, että aika kauan pitää paistaa että tofun koostumukseen ja pintaan tulee vähän rapeutta.
Kommentit (7)
Mä pilkon tofun noin 1 cm kokoisiksi kuutioikisi ja laitan ne kulhoon johon lisään maissijauhoja (noin 200 g tofua ja 1 - 2 rkl maissijauhoja). Sitten heiluttelen kulhoa, että maissijauhot tarttuu tofun pintaan. Siitä nostelen (ylimääräinen maissijauho jää kulhon pohjalle) kuutiot kuumaan pannuun, jossa öljyä ja sekoittelen koko ajan. Menee non 5 - 8 minuuttia niin ovat rapeita.
Jos haluan maistaa kumia menen parkkipaikalle. Muutaman kerran moista kokeilleena osaan jo onneksi välttää.
Vierailija kirjoitti:
Ihan kauheaa moskaa, en syö.
Ei vaan siinä on rautaa, proteiinia... Hyvää ja herkullista on kun osaa valmistaa ja maustaa kyseisen tuotteen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ihan kauheaa moskaa, en syö.
Ei vaan siinä on rautaa, proteiinia... Hyvää ja herkullista on kun osaa valmistaa ja maustaa kyseisen tuotteen.
Rautanaulassanin on rautaa ja kaipa senkin voi maustaa herkulliseksi kun oikein yrittää.
Tofusta nyt ei saa syömäkelpoista vaikka mitä tekisi.
En katso kelloa, vaan sitä, miltä paistopinta näyttää.