Nielin (tyhjään mahaan) 1qk kokonaisija KARVIJAISIA teen Sivettikissa- kahvijakin arvokkaampaa karvijaishyytelöä🤗
Tulevat ehjinä läpi ja koska tyhjään vatsaan syötynä niin myös puhtaina. Japanilainen ikivanha resepti, Geisha hilloksi tai Kuningatarhilloksi kutsuttu, äärimmäisen terveellinen. Läpi tulleet marjat varovasti puristellaan että pehmeä sisus saadaan esiin, kuoret voi kuivata teeksi. Marjan sisus fermentoitunut ja täynnä maitohappobakteereita, kaikki ruuansulatusjärjestelmän ongelmat parantaa tämä karvijaishillo. Rikkaat tilanomistajat aikanaan tätä herkkua lypsivät Geishatytöistä ja elivät 120-150 vuotiaiksi- koko muu elimistömme rakentunut vain turvaamaan suolen toimintaa ja suolenterveydelle kaikkein parasta japanilainen Geishahillo😋
Onko japsninmatkaajija palstalla, oletteko Geishahilloa matkoillanne maistelleet?