Italialaiset ovat väärässä. Makaronin kuuluu olla pehmeää
Kommentit (14)
Sama täällä. Katkon myös spagetin enkä keitä kokonaisena.
Munan pitää olla kova, spagetin löysä
Ylikypsä spagetti joutaa bioroskikseen.
Italiassa ei syödä makaronia. Vain pastoja. Ja aina erittäin al dente. 🍜
Samoin risoton täytyy olla kypsää, ei missään nimessä al dente.
Vierailija kirjoitti:
Italiassa ei syödä makaronia. Vain pastoja. Ja aina erittäin al dente. 🍜
Ähäs, "asiantuntija" joka on väärässä: Etelä-Italiassa käytetään "pastasta" yleisnimeä "macaroni".
Mitäs tähän sanot??
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Italiassa ei syödä makaronia. Vain pastoja. Ja aina erittäin al dente. 🍜
Ähäs, "asiantuntija" joka on väärässä: Etelä-Italiassa käytetään "pastasta" yleisnimeä "macaroni".
Mitäs tähän sanot??
Etelä- Italia on oma maailmansa. Sivistys on pohjoisessa. 😉
Olen ollut Sisiliassa, Roomassa ja Milanossa. Ei missään pasta ollut erityisen al dente vaan kohtuullisen pehmeää.
En mäkään pidä al dentestä vaan keitän kunnolla kypsäksi. Makuasia ja jokainen saa tehdä kuten itse haluaa.
Mitäpä jos jokainen syö ihan sillä tavalla keitettyä pastaa kuin omaan makuun sopii, eikä väitä muiden tottumuksia vääräksi.
Olisiko liian radikaalia?
Vierailija kirjoitti:
Mitäpä jos jokainen syö ihan sillä tavalla keitettyä pastaa kuin omaan makuun sopii, eikä väitä muiden tottumuksia vääräksi.
Olisiko liian radikaalia?
Kyllä olisi.
Minäkään en välitä al dentestä.