Miten kulinaristi laihduttaa? Löytyykö sellaisia?
Kommentit (9)
Pitämällä huolta siitä, että syö vähemmän kuin kuluttaa.
Kulinarismi on hyvän ruoan ja juoman arvojen vatä syömistäalimista;. ei sitä, että ruokaa syödään ylenmäärin ja huomattavsti enemmän kuin kulutetaan. - Kulinarismi ei sauoraviivaisesti merkitse ylipainoisuutta tai epätervet.
Sinkkumies
Pätkäpaasto (syö 8 tuntia, paastoa 16 - tai vaikka 20:4 jos siltä tuntuu, vähintään)
Harvemmin kulinaristin tarvitsee laihduttaa. Kulinaristi on nautiskelija, ei mässäilijä.
Vierailija kirjoitti:
Pitämällä huolta siitä, että syö vähemmän kuin kuluttaa.
Tuo oli hyvä huomio. - voisin itse kuvitella, että ylipaisiuus saattaisi olla jopa vähäisempää, jos olisi enempi kulinaristeja. - Ylipainoa siis syntyy ajatuksissani sen seurauskena,että ruokaan ei malteta keskittyä vaan se monelle vain epämääräsitä napsotelua. ylisuuria annoskokoja, epäterveellisiä valintoja, joilla saadaa hetkessä energa tasot nousemaan ja johon jää petollisesti ikävimmillään koukkkuun, nopeaa hotkimista, kaikkea pitää ottaa kerralla kun buffee pöydässä ollaan ....
Sinkkumies
Minä kevennän syömällä kalaa, pihvejä ja hyvin valmistettuja kasviksia. Ja tietenkin marjoja. Silloin kun laihduttaa, pitää syödä vain hyvänmakuisia ruokia. Jos syö vähän ja sekin on jotain kuivia riisikakkuja, niin eihän sitä jaksa.
Huomenna ajattelin tehdä ulkofilepihvin, aasialaista kurkkusalaattia ja paistettua varhaiskaalia misokastikkeella.
Annoskokoa pienentämällä. Ahmijan laihduttaminen on paljon vaikeampaa.