Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Milloin kilju on valmista?

Vierailija
29.07.2025 |

Juuri tuli kuluneeksi 6 päivää siitä, kun sekoitin 10 litran sankoon 8 litraa kädenlämpöistä vettä, 2 kiloa taloussokeria ja 25 grammaa kuivahiivaa. Päällä on ollut koko ajan kansi, johon tehty puukolla 1,5 x 1,5 cm reikä paineiden pääsemiseksi. Säilytetty pimeässä kylpyhuoneessa, jossa hyvä ilmanvaihto. Kosteus ja bakteerit pidetty erossa sangosta, siirretty suihkun ajaksi muuhun tilaan ja kylppäri kuivattu huolella suihkun jälkeen.

Tiedän, että ainakin 7-9 päivää kannattaisi antaa olla, mutta kun suuta napsaa niin maan perkeleesti. Pientä sihinää kuuluu vielä, mutta ei paljon eikä voimakasta. Litku tuoksuu alkoholille ja hieman hiivalle, mutta mahtaako tuota vielä uskaltaa nauttia vai annanko vielä olla?

Asiallisia vastauksia kiitos, moraalitrollit voivat asioida jossakin muualla.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
29.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitten kun kupliminen ja sihinä on täysin loppunut.

Vierailija
2/6 |
29.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sunnuntaina

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
29.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aineksien laitosta 6 tuntia.

Vierailija
4/6 |
29.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä juo. Mene ulos kävelemään. 

Vierailija
5/6 |
29.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun puolen litran siemaisu ei enää aiheuta kurapaskaa housuihin.

Vierailija
6/6 |
29.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna mennä vaan on se tarpeeksi käynyttä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi viisi seitsemän