Eikö juustokumina eli jeera ole tänä päivänä aivan tavallinen perusmauste mitä pitäisi löytyä jokaisesta ruokakaupasta?
Kommentit (12)
Olen ostanut juustokuminaa Lidlistä. Lähilidlissä siis on sitä, ja sitä vaaleassa pussissa olevaa merkkiä, onko se kania? Mutta siis, kyllä sitä varmaan useimmissa on.
Suola ja pippuri riittää.
Jos raaka aine on paskaa niin voi sen yrittää peittää maustemössöllä.
Vierailija kirjoitti:
Suola ja pippuri riittää.
Jos raaka aine on paskaa niin voi sen yrittää peittää maustemössöllä.
Oletko ajatellut koskaan tehdä homoudellesi jotain.
Vierailija kirjoitti:
Suola ja pippuri riittää.
Jos raaka aine on paskaa niin voi sen yrittää peittää maustemössöllä.
Miksi peität suolalla ja pippurilla? Tai kypsennyksellä? Raaka sipuli käteen ja haukkuja kuin omenasta, ainoa oikea tapa.
Lidlin perusmaustevalikoima on vitsi. Sitten Turkin viikolla tulee vähän lisää.
Vierailija kirjoitti:
Kysyitkö hyllyttäjältä?
Lidlissä on hyllyssä KAIKKI mitä on eivät mausteet siellä tyhjene.
Pitäisi löytyä kaupoista, mutta sitä ei todellakaan pitäisi laittaa jokaiseen ruokaan, kuten monissa lounaspaikoissa nykyään laitetaan. Se on käsittääkseni Lähi-idän ruuissa tyypillinen mauste, mutta nykyään sitä tungetaan joka ruokaan aivan liikaa,
Vierailija kirjoitti:
Suola ja pippuri riittää.
Jos raaka aine on paskaa niin voi sen yrittää peittää maustemössöllä.
🤣🤣🤣
Erikoinen näkemys, että raaka-aineen maku pitäisi olla aina selkeä ja mausteet täten turha juttu. Minä tykkään enemmän mausteisesta ruoasta kuin raaka-aineiden mausta. Hyvä puoli on, että moni heikompi raaka-aine muuttuu hyväksi, kun maustaa. Tosi hyviin kun ei ois edes varaa.
Kysyitkö hyllyttäjältä?