Jos ravintolat haluaa menestyä, niiden tulisi panostaa enemmän kalaruokiin
Kala on ala-arvostettu mutta haluttu terveellinen ruoka.
Kommentit (15)
Ei toimi. En ole koko 53-vuotisen elämäni aikana tilannut ravintolassa kalaa.
Kala on ravintolan kannalta usein vähän hankala raaka-aine, tuoretavaraa joka pilaantuu nopeasti, ja jonka käsittely ja varastointi tekevät siitä väkisin loppuasiakkaalle kallista, mutta jota harva kuitenkaan ravintolassa tilaa
Näistä syistä monet ravintolat päätyvät ottamaan listalleen sen yhden pakollisen nieriän tai lohen mutta keskittyvät muuten liha- ja kasvisruokiin.
Lisäksi kala on sellainen raaka-aine että listan kala-annos yleensä paljastaa ravintolan laadun ja keittiön osaamisen tason aika armotta. Liharuuat ovat paljon anteeksiantavampia.
Vierailija kirjoitti:
Ei toimi. En ole koko 53-vuotisen elämäni aikana tilannut ravintolassa kalaa.
Kiinanpoika on ymmärtänyt tämänkin ja nyt on sushia tyrkyllä jokapaikassa.
Sepä, mä syön kalaa ravintolassa kunhan löytyisi sellainen missä on vaihtoehtojakin. Tai edes se yksi tajuttoman mahtava kala annos kuten tuusulassa gamla.... ravintolassa, paistettua tuoretta siikaa, metsäsieni kastike, uudet perunat ym.. Vie kielen mennessään enkä ikinä ole saanut niin maistuvaaa ruokaa.
Lounasravintolat nykyään muuta teekään kuin tarjoavat vanhassa siemenöljyssä paneroitua haisevaa seitä.
Vierailija kirjoitti:
Koko paikka haisisi kalalle sen jälkeen. Siksi kalaravintola saattaa olla erikseen. Eri teemat niissä. Haju tulee kyllä muutenkin kauas.
housuissas haisee!
Moni ihminen on allerginen kalalle. Sen lisäksi on suuri joukko, joka ei kalaa syö.
Tykkään kalasta ja laitan sitä kotona. Ravintolassa tilaan jotain muuta mieleistä.
Nyt tulee taas ihan pettämätöntä ideaa!
Moni kaipaa puheissaan kalaa listalla, mutta tilaa kuitenkin pippuripihvin kermaperunoilla. Syödään nyt niin että ei varmasti jää nälkä kun kerran ravintolassa ollaan.
Lohi on hyvää, mutta jo ihan Prismassa törkeän kallista. Lisäksi ei kalasta ylipäätään täyty samalla tavalla kuin lihasta. Lounasbuffissa ei taida lohta enää juurikaan olla kun se rohmutaan heti loppuun.
Vierailija kirjoitti:
Moni ihminen on allerginen kalalle. Sen lisäksi on suuri joukko, joka ei kalaa syö.
Tykkään kalasta ja laitan sitä kotona. Ravintolassa tilaan jotain muuta mieleistä.
HARVA ihminen on kalalle allerginen. Minäkin tunnen vain yhden
Hinnat alas ja laatu ylös ni vois joskus harkita
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Moni ihminen on allerginen kalalle. Sen lisäksi on suuri joukko, joka ei kalaa syö.
Tykkään kalasta ja laitan sitä kotona. Ravintolassa tilaan jotain muuta mieleistä.
HARVA ihminen on kalalle allerginen. Minäkin tunnen vain yhden
Minä tunnen useamman. Yksi on niin allerginen, ettei voi tulla kalapäivänä edes ruokalaan.
Harmittavan vähän on kyllä kala vaihtoehtoja yleensä. Lihaa kun en syö, niin valittavissa on usein yksi kala- ja yksi kasvisannos
Koko paikka haisisi kalalle sen jälkeen. Siksi kalaravintola saattaa olla erikseen. Eri teemat niissä. Haju tulee kyllä muutenkin kauas.