Tietääkö joku mistä löytyy
Kaupan valmissalaatteihin ja kahviloiden voileipiin sekä lounaspöytiin yms. sitkeän nahkeakuorisia, mauttomia ja vetisiä tomaatteja? Ihan jatkuvalla syötöllä... voileivissä yleensä vielä tomaattiviipaleessa se kova puunpala mukana.
Itse kun ostan tomaatteja tai miniluumutomaatteja mihin vuodenaikaan tahansa kaupasta, niin ne kyllä maistuvat ihan eri lailla ja ovat ohutkuorisia ja maistuvia.
Miksi valmisruoissa, kahviloiden vitriineissä ja ravintoloiden linjastoilla tarjotaan mauttomia paskatomaatteja?
Kommentit (9)
Sipuli taitaa myös olla kallista, kun yleensä sipulia on muutama semmoinen millin miljoonasosan paksuinen hento siipale salaattirasian nurkassa.
Salaattipakkauksiin pistetään painoksi kätevästi myös salaattikerän puiset kantapalat. samoin sipulin puinen keskruoti löytyy usein valmissalaatista. Ai että on hyvää (NOT).
Löytyy kylmätiloista. Säilyttävät liian kylmässä niin menevät pilalle.
Ehkä ne on jotain kakkosluokan tomaatteja? Poimitaan raakana, että kestävät paremmin, niin niihin ei kehity makeutta ja mehukkuutta.
On kyllä turnoff kun tomaatissa on paksu ja sitkeä kuori. Hyi.
Kreikassa on parhaat tomaatit. Missään ei maistu niin hyvältä tomaatti kuin horiatiki-salaatissa Kreikan kamaralla.
Vierailija kirjoitti:
Ehkä ne on jotain kakkosluokan tomaatteja? Poimitaan raakana, että kestävät paremmin, niin niihin ei kehity makeutta ja mehukkuutta.
Hyi olkoon. Ajatuskin oksettaa. Salaateilla on niin kovat hinnat, että saisivat tehdä ne priima-aineksista.
Vierailija kirjoitti:
Löytyy kylmätiloista. Säilyttävät liian kylmässä niin menevät pilalle.
Anoppi aina motkotti, että tomaatit pitää säilyttää huoneenlämmössä. Hän oli siis oikeassa.
Just söin salaatin ja kaikki tomaatit (kirsikkatomaatteja varmaan) sai pyöritellä suussa, imeskellä ne sisukset ja sylkeä kuoret ja kalvot roskiin. Todella pahoja ja suutuntumaltaan oksettavia. Meni melkein salaatinsyöntihalut siinä samalla.