Kasvisnakit unohtui lämpimään yöksi, mutta eikö ollutkin niin että ruokamyrkytys voi tulla vain lihapitoisesta ruoasta?
Muistan että opetettiin näin että ruokamyrkytyksen voi saada vaan lihaa sisältävistä ruoista eli kasvisnakkeja voi vielä huoleti syödä vaikka olivat tuossa lämpimässä yön?
Kommentit (40)
Eläinperäiset tuotteet pilaantuu huomattavan nopeasti kun kylmäketju katkeaa, ja vielä kokattunakin.
Tekisin kasvisnakkien suhteen hajutestin ja päättelisin siitä miten kauan ja millaiseen paikkaan unohtunut, esim. suora auringonpaiste, oliko avattu paketti.
Vierailija kirjoitti:
Kuka sulle sellaista on opettanut?
Koulussahan tuota yleistietoa ja sivistystä opetettiin
Ihan voi saada ruokamyrkytyksen vaikka porkkanoista tai kermavaahdosta. Pöpöt eivät tarvitse lihaa.
Kyllä, viikon lämpimässö seissyt maitokin on ihan ookoo juoda.
Varsinkin päivän auringossa ollut kala on myös hyvää.
Eiku...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuka sulle sellaista on opettanut?
Koulussahan tuota yleistietoa ja sivistystä opetettiin
Tuo nyt kumminkin on aivan huuhaata.
Vierailija kirjoitti:
Eläinperäiset tuotteet pilaantuu huomattavan nopeasti kun kylmäketju katkeaa, ja vielä kokattunakin.
Tekisin kasvisnakkien suhteen hajutestin ja päättelisin siitä miten kauan ja millaiseen paikkaan unohtunut, esim. suora auringonpaiste, oliko avattu paketti.
Auringossa oli ja auki paketti. Näyttää oudolta mutta opetusten mukaan syötävää vielä.
Jaaha, tämmöinen ääliöisyys sitten.
Vastuullinen ruoka ei pilaannut, toisin kuin mitä persuruoka.
Meille opetettiin että jo 20 minuutissa basillit ovat lisääntyneet ihan hurjan paljon ja pitää heittää pois.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eläinperäiset tuotteet pilaantuu huomattavan nopeasti kun kylmäketju katkeaa, ja vielä kokattunakin.
Tekisin kasvisnakkien suhteen hajutestin ja päättelisin siitä miten kauan ja millaiseen paikkaan unohtunut, esim. suora auringonpaiste, oliko avattu paketti.
Auringossa oli ja auki paketti. Näyttää oudolta mutta opetusten mukaan syötävää vielä.
Onalka vastuulla. Tein hajutestin ja täällä haisee provo. Seuraavaksi varmaan jotain öyhötystä vegen tyhmyydestä.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä, viikon lämpimässö seissyt maitokin on ihan ookoo juoda.
Varsinkin päivän auringossa ollut kala on myös hyvää.
Eiku...
Kala on lihaa. Jos olisi soijamaito niin sitähän voisi juoda?
Vierailija kirjoitti:
Meille opetettiin että jo 20 minuutissa basillit ovat lisääntyneet ihan hurjan paljon ja pitää heittää pois.
Niin, lihassa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyllä, viikon lämpimässö seissyt maitokin on ihan ookoo juoda.
Varsinkin päivän auringossa ollut kala on myös hyvää.
Eiku...
Kala on lihaa. Jos olisi soijamaito niin sitähän voisi juoda?
Vain jos on huoneenlämmössä säilytettävä, ei avattu ja ei suorassa auringonpaisteessa. Siihen ei välttämättä kuole, mutta koostumus voi kärsiä sen verran että tuskin kukaan sitä nautinnolla enää juo.
On Porvoon cittarista ostettu, joten ne säilyy
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eläinperäiset tuotteet pilaantuu huomattavan nopeasti kun kylmäketju katkeaa, ja vielä kokattunakin.
Tekisin kasvisnakkien suhteen hajutestin ja päättelisin siitä miten kauan ja millaiseen paikkaan unohtunut, esim. suora auringonpaiste, oliko avattu paketti.
Auringossa oli ja auki paketti. Näyttää oudolta mutta opetusten mukaan syötävää vielä.
MISSÄÄN ei VARMASTI ole opetettu että kasvikset eivät pilaantuisi ja niisä ei voi saada ruokamyrkytystä.
Kuka hullu ostaa kasvisnakkeja ja vielä syö niitä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuka sulle sellaista on opettanut?
Koulussahan tuota yleistietoa ja sivistystä opetettiin
Hmm.
Jätäpä keitetty riisi pöydälle vuorokaudeksi tai pariksi. Mikäs siinä se lihapitoisuus? Ruokamyrkytyksen saat, ja voi henkikin mennä.
Kuka sulle sellaista on opettanut?