Olin suositussa ravintolassa ja söin mm. grillattua kasleria. Oli sitkeää
Mutta erittäin hyvää. Grillauksen aromi oli huippua.
Oli silmiä avaava kokemus juuri tuo kasleri, että ei oltu tehty ylenpalttisesti töitä sitkeyden poistamiseksi.
Olen pitkään sanonutkin että "jos liha on sitkeää ennen valmistusta, on se sitkeää myös valmistuksen jälkeen#. Toki hauduttamalla sitkeys katoaa mutta muuten.
Mitä mietteitä herää?
Kommentit (16)
Vierailija kirjoitti:
Kyllä kasslerista saa grillissäkin lusikoitavan mureaa. Se vain kestää tuntikausia. Nopeassa grillauksessa se ei ehdi mureutua joten palat kannattaa olla pieniä/ohuita.
Jonkin verran kasslerin nopeaa grillausta auttaa marinointi hapokkaassa marinadissa joka mureuttaa lihaa jo ennalta.
Vierailija kirjoitti:
Mikähän ravintola kyseessä?
Joku georgilainen Helsingissä.
ap
Mikä ravintola kyseessä?
Miksi söit ravintolassa käässlereiääää?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikähän ravintola kyseessä?
Joku georgilainen Helsingissä.
ap
Mikä sen nimi on?
Suosittu ravintola ja AP vetää kassleria?
varsinainen kulinaristi !
Vierailija kirjoitti:
Kyllä kasslerista saa grillissäkin lusikoitavan mureaa. Se vain kestää tuntikausia. Nopeassa grillauksessa se ei ehdi mureutua joten palat kannattaa olla pieniä/ohuita.
Kyllä se on kuiva koppura, ennen minkäänlaista mureutumista.
Porvoosta, mielenterveyskuntoutujien päiväkahvila.
Näyttäkää mulle ravintola, jossa olisi listalla kassleria, siis kahdella s-kirjaimella. Roskaruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikähän ravintola kyseessä?
Joku georgilainen Helsingissä.
ap
Mikä sen nimi on?
En muista. Aikalailla helsingin keskustassa. Samalla raviintolalla toinenkin paikka jossain syrjemmässä. Minut vietiin ko. ravontolaan siksi ei nimi ole tiedossa/muistissa.
ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyllä kasslerista saa grillissäkin lusikoitavan mureaa. Se vain kestää tuntikausia. Nopeassa grillauksessa se ei ehdi mureutua joten palat kannattaa olla pieniä/ohuita.
Jonkin verran kasslerin nopeaa grillausta auttaa marinointi hapokkaassa marinadissa joka mureuttaa lihaa jo ennalta.
Minun mielestä ko. kasleria ei oltu marinoitu. Ei ainakaan marinointiliemet maistuneet. Siksi se varmaan niin hyvän makuista olikin.
Sitkeydestä sen verran, että sanotaan ettei possu ole sitkeää, että sitkeys tähän kontestiin.
ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyllä kasslerista saa grillissäkin lusikoitavan mureaa. Se vain kestää tuntikausia. Nopeassa grillauksessa se ei ehdi mureutua joten palat kannattaa olla pieniä/ohuita.
Kyllä se on kuiva koppura, ennen minkäänlaista mureutumista.
t. pallogrillissä sytytysnesteen hajuisia makkaroita grillaava pösilö
Vierailija kirjoitti:
Suosittu ravintola ja AP vetää kassleria?
varsinainen kulinaristi !
Tyhmeliini!
Voi nakkikioskikin olla suosittu.
ap
Nyt haluan saada jostain ison kimpaleen kassleria ja grilliin. Melko paksuja paloja. N. pari senttisiä ja sitten pikainen grillaus, niin ettei mene kuivaksi ja lihan viipalointi ennen tarjoilua.
ap
Kyllä kasslerista saa grillissäkin lusikoitavan mureaa. Se vain kestää tuntikausia. Nopeassa grillauksessa se ei ehdi mureutua joten palat kannattaa olla pieniä/ohuita.