MTV3 Enemmän proteiinia kuin punaisessa lihassa miksi tämä proteiinipommi ei maistu suomalaisille?
Spoileri se on härkäpapu
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/enemman-proteiinia-kuin-puna…
Kommentit (13)
Söisin enemmänkin papuja, mutku ilmavaivat on ihan jäätävät. Samoin tekee ruisleipä.
Varmaan siksi kun sitä ei ole kaupan heviosastolla myynnissä. Kuivattuna saattaa löytyä jostain isosta marketista. Jalostettuna härkikseksi ym tuotteeksi, kukaan järkevä ihminen ei sitä syö koska einekset sisältää huolestuttavan paljon lisäaineita ja ultraprosessoidut ruoat ei ole kenenkään terveydelle hyväksi.
Kas kun ei sirkat 😂 Muistatteko vielä? Arvasin heti, ettei kukaan ala niitä syödä. Katosivat vähin äänin markkinoilta.
Vierailija kirjoitti:
Kas kun ei sirkat 😂 Muistatteko vielä? Arvasin heti, ettei kukaan ala niitä syödä. Katosivat vähin äänin markkinoilta.
kyllä WEF Klaus on yrittänyt saada kaikki syömään ötököitä :)
Koska sitä pitää keittää kun kiviä että siitä tulee syömiskelpoinen. Härkäpapu on raakana myrkyllinen.
Tämä on sääli, sillä härkäpapu on halpa, proteiinipitoinen, terveellinen ja vieläpä Suomessa hyvin kasvava tuote. Mutta omastakin mielestäni fakta on, että se on pahaa :(
Kyllä kelpaa. Meillä on jo reilut 10v käytetty monta kertaa viikossa ja kaikki tykkää. On halpa proteiinin lähde. Jopa herkkua.
Ennen härkäpapu ei ollut ihmisen ravinnoksi kelpaavaa. Mutta kaikkihan on paremmin nykyisin. DDD
Riippuu kai mikä sopii vatsalle. Osalle ei koko ajan käy papu.