Apuja? Mikä olisi paras "juustonkorvike" pizzaan tai suolaiseen piirakkaa?
Koostumus, maku jne..... mitä suosittelet? Maitoallergia kyseessä.
Kommentit (12)
Jotkut tekevät valkokastikkeen, jonka maustavat misolla ja runsaalla määrällä oluthiivahiutaleita.
Bechamel kasvispohjaan (esim. soijakerma). Jos haluaa juustoista makua, niin ravintohiivahiitaleita mukaan. Tai sitten vaan rohkeasti vegaaninen pesto tai hyvin tehty tomaattikastike.
Syö jotain ihan muuta ruokaa. Feikki on aina feikkiä.
Vierailija kirjoitti:
Leirijuustoa ei voita mikää xd
Valmiiksi viipaloitu edam?
Pesto maistuu oikeasti hyvältä. Jotkut cashew-homejuustot myös, mutta niitä ei kannata kuumentaa.
Muut vegaaniset juustokkeet ovat aivan hirveitä. Laita kunnolla oliiviöljyä ja lempitäytteitäsi. Lisää pestoa tai cashewjuustoa vasta ennen syömistä, jos haluat.
Oddly good original juustoraastetta käytän itse. Vihreä muovipussi jossa raaste.