Tuli oksennus suuhun kun katsoin uunimakkaran tuoteselostetta!
vesi, koneellisesti erotettu broilerinliha (alkuperä Suomi), perunatärkkelys, broilerinliha (alkuperä Suomi), siipikarjanrasva, kamara, jodioitu suola, stabilointiaine (E450), dekstroosi, aromit (mm. mustapippuri, muskottipähkinä, paprika), hapettumisenestoaine (E 301), säilöntäaine (E 250). Makkarankuori ei ole syötävä
Kommentit (9)
Niin? Kaikki kuulostaa ihan syötävältä? Makkarat, joissa on suuri lihaprosentti, ovat mielestäni kuivia ja mauttomia. Kamara on hyvvee. Mutta nämä ovat makuasioita.
Ei niitä kannata lukia. Kaikki tietää että teollisesti valmistetut tuotteet on silkkaa paskaa, mutta kun ei viiti ite tehä makkaraa. Lihapullia voi tehä ite, ja tulee muuten hyvän makuisia.
Mikä tarkalleen on ongelmasi? Ettet ymmärrä miten makkara valmistetaan?
Se syömäkelvoton osako se sai voimaan pahoin?
No, hyi helvetti! Muskottipähkinä? Yök.
Oletko koskaan lukenut ravintolan kana-annoksen kanan tuoteselostetta? Luulet oikeasti syöväsi parhaita paloja?
HK lihapyörykät
Suomalainen koneellisesti erotettu broilerin- ja porsaanliha, vesi, suomalainen porsaanliha, KORPPUjauho (VEHNÄ), suomalainen kamara, suomalainen broilerin- ja kalkkunanliha, kasvikuidut (herne, peruna), soijaproteiini, mausteet (sipuli, mustapippuri, maustepippuri, korianteri), jodioitu suola, perunatärkkelys, happamuudensäätöaineet (E262, kaliumlaktaatti), glukoosi. RUNSASPROTEIININEN. LAKTOOSITON. Voimakassuolainen. Lihaa 16 %, liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 51 %.