Mikä suola teillä on käytössä? Onko jotain suositella?
Kommentit (15)
Kaikista mineraalisuoloista tuo Pansuola on parhaimman makuinen. Mutta ei sillä tietenkään mitään graavilohta tehdä.
Vierailija kirjoitti:
Pan
Ja vitamiinina Pan Hiven
Monenlaisia käytössä, erikoisin portugalilaiset suolankukat.
Melton hiutaleet ja Himalajan ruususuola.
Aito kelttiläinen merisuola parasta. Lopettakaa teollisen suolan käyttö, se on puhdistettua teollisuusjätettä.
Himalajan ruususuola. Käytän suolana vain lisäaineetonta suolaa.
Mitä se kelttiläinen merisuola? t.ap
Merisuola noin yleensä, merkillä ei väliä.
Vierailija kirjoitti:
Aito kelttiläinen merisuola parasta. Lopettakaa teollisen suolan käyttö, se on puhdistettua teollisuusjätettä.
Täällä Atlantin harmaa Ranskasta.
Merilevää kannattaa syödä, jos on jodioimattoman suolan varassa.
Meillä on Seltin mineraalisuola käytössä. Sisältää kaliumkloridi- ja magnesiumsulfaattisuoloja. Natriumin kulutuksen vähentäminen, ja kaliumin riittävä saanti edistää verenpaineen pysymistä normaalina, lukee paketissa.
50 prossaa vähemmän natriumia kuin tavallisessa suolassa.
Ei ole suolaa käytössä. Mausteista tulee kylliksi. Enkä siis puhu suolamausteista, vaan monessa kuivatavarassa on luonnostaan korkea suolapitoisuus. Natriumia saan tutkitusti sopivasti.
Vierailija kirjoitti:
Kaikista mineraalisuoloista tuo Pansuola on parhaimman makuinen. Mutta ei sillä tietenkään mitään graavilohta tehdä.
Ihan hirveän makuista se on, sitä menee lisäksi määrällisesti enemmän kuin tavallista suolaa. Itse käytän Jozoa, joka sopii lähes kaikkeen, mihin hienoa suolaa tarvitaan ja sen määrää voi huoletta vähentää minkä tahansa reseptin ilmoitettuun suolamäärään verrattuna.
Kärkisuolana Maldon ja perussuolana jodioitu Jozo, sekä liemisuolana Meiran hieno merisuola. Maldon on paras maultaan.
Pan