Vataja rosvolammaspaistin lämmitys
Tuli tuollainen 900gr lammas ostettua. Pakkauksessa ei ole lämmitysohjetta. Miten olette laittaneet?
Kommentit (7)
Ei oo kovin iso lammas se. Missä pidät sitä?
Viipaloi se valmiiksi.
Lämmitä viipaleet uunissa. Ei mikrossa.
Lämpötilaa uunissa en osaa sanoa. Sen verran että paistiviipaleet on syöntiläpimät.
Laittaisi itse viipaleet jo valmiiksi lämmeenneesen.
En siis silloin yhtäaikaa, kun pistää uunin kuumenemaan.
Vierailija kirjoitti:
Ei oo kovin iso lammas se. Missä pidät sitä?
Tuohan täysin valmis lammas / possupaisti. Pakkauksessa.
Kuumennus uunissa.
Sopiva määrä yhdelle aterialle, vähän suuremmallekin määrälle syöjiä.
Sehån on kokonaan syötä, paino ei alene lämmitettäessä.
Onhan sitä muutakin ruokaa pääsiäisaterialla, kuin tuo. Perunoita, salaatti, leipää ym.
Pari viipaletta ruokailijaa kohti paistia.
Vierailija kirjoitti:
Ei oo kovin iso lammas se. Missä pidät sitä?
Oletko tosiaan noin kaheli. Arvaan että vitsailet.
Huomaa ettei ketjussa ole ainoatakaan henkilöä, joka olisi edes mitään paistia koskaan ostanut.
Saati saanut edes vieraisilla syödä kunno paistia.
Arvelelen myös, että moni ei edes tiedä, mikä rosvopaisti on. Ja miten sellainen itse valmistettaisiin.
Vierailija kirjoitti:
Viipaloi se valmiiksi.
Lämmitä viipaleet uunissa. Ei mikrossa.
Lämpötilaa uunissa en osaa sanoa. Sen verran että paistiviipaleet on syöntiläpimät.
Laittaisi itse viipaleet jo valmiiksi lämmeenneesen.
En siis silloin yhtäaikaa, kun pistää uunin kuumenemaan.
Tuota on myytävänä, myös valmiiksi viipaloituna.
Ei muuta kääreestä pois, ja viipaleet lämmitetään uunista.
Helppo pääsiäisruoka. Ja siihen kun kermaiset valkosipuliperunat ym. On hyvää.
Nosto