Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

En ymmärrä miten joku ihminen pystyy syömään tabascoa

Vierailija
19.04.2025 |

Siis toi on niin tosi tulinen?

Miksi osa ihmisistä syö sitäkin?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mausteita lusikalla syödä, niitä käytetään vain hiukan maustamaan.

Vierailija
2/11 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää se on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eise tulista ole. Itse en syö kun on aivan liian etikkainen.

Vierailija
4/11 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on hyvää joskaan ei kyllä kovin tulista. Leivän päälle menee useimpiin leipiin. Lempimakujani viskin ohessa.

Vierailija
5/11 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasarilla ei ollut parempia pippurikastikkeita niin osa vanhuksista on tottunut tuohon liruun.

Vierailija
6/11 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Texas peteä itellä menee. Hotter soosia joka vielä tavallistakin tulisempaa. Mukavalta maistuu ja kun tottuu poltteluun niin sitä alkaa kaipaamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tabascochili on paremman makuista. 

Vierailija
8/11 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hyvä maustekastike moneen ruokaan. Tulisuus on juuri sopiva. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taitaa olla tunnetuimpia  ja vanhimpia (1800 luvun puolivälistä) maustekastikkeita ja siksi myydyimpiä. Jauhetut chilit säilötään suolan kanssa vuosiksi ja lopuksi nestettä poistetaan ja lisätään etikkaa, mielestäni se onkin lähinnä etikan makuista sotkua, varsinaisesti tulista se ei ole, paitsi ehkä Scorpion Tabasco. Yleensä ihmiset jotka pitävät chilistä siirtyvät nopeasti muiden valmistajien tuotteisiin joissa on oikeasti makuakin. Meillä suomessa on onneksemme useita intohimoisia valmistajia joista esimerkiksi poppamiehen erinomaiset tuotteet on saatavilla ihan marketeistakin.

Vierailija
10/11 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Taitaa olla tunnetuimpia  ja vanhimpia (1800 luvun puolivälistä) maustekastikkeita ja siksi myydyimpiä. Jauhetut chilit säilötään suolan kanssa vuosiksi ja lopuksi nestettä poistetaan ja lisätään etikkaa, mielestäni se onkin lähinnä etikan makuista sotkua, varsinaisesti tulista se ei ole, paitsi ehkä Scorpion Tabasco. Yleensä ihmiset jotka pitävät chilistä siirtyvät nopeasti muiden valmistajien tuotteisiin joissa on oikeasti makuakin. Meillä suomessa on onneksemme useita intohimoisia valmistajia joista esimerkiksi poppamiehen erinomaiset tuotteet on saatavilla ihan marketeistakin.

Scorpion tabascossa olikin yllättävästi potkua. Tuo etikan maku ei tosiaan nappaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lapsuuden ystävä näytti tabascopullon keittiön kaapissa ja sanoi isän laittavan sitä lusikallisen suuhun kun on ollut tuhma tai kiroillut, 

Vieläkin muistan kuinka järkyttynyt olin että joku voi todella tehdä noin. Ystävä oli peruskiltti tyttö. Hyvä koulussa. 

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi yhdeksän