Lue keskustelun säännöt.
Mitä keittoon veltolle kokille?
11.04.2025 |
Siis lisukkeeksi veden ja pakastekeittokasvisten lisäksi?
Osaan jo tomaattimurskan, savulohen, siskonmakkaran, pekonisilpun, savusuikaleet...
Kommentit (5)
Kalapuikot ja ryynärit ei oiken toimi
t. veltoin
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
poronkäristys!
Saako sitä kypsänä? Tähän asti olen törmännyt vain käristyslihaan, mikä pitää paistaa. Se lienee AP:lle liian rankka toimenpide.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
poronkäristys!
Saako sitä kypsänä? Tähän asti olen törmännyt vain käristyslihaan, mikä pitää paistaa. Se lienee AP:lle liian rankka toimenpide.
Liitistä ostan saksanhirveä kun on tarjouksessa.
Ai siis niin veltto, ettei jaksa edes jauhelihaa tai broileria ruskistaa?
Pilko keittoon nakkeja, helpoimmillaan menee saksilla. Pakasteesta löytyy valmiita lohikuutioita. Tai osta pakasteseitiä, anna sen pikkuisen sulaa ja pilko veitsellä kuutioiksi. Kypsyy keitossa muutamassa minuutissa.