Mitä teet kanan paistisuikaleista?
Kommentit (22)
Buldak, korealainen tulikana. On nimensä veroista, mutta törkeen hyvää.
En mitään, ostan ainoastaan FILEsuikaleita.
Ihan vaan mausteista sörsseliä riisin tai pastan kanssa. Ostan hunajamarinoitua, ja lisään itse mausteita (curry, kurkuma, paprika, suola, mustapippuri), reilusti varsiselleriä, sitruuna- tai limemehua ja vielä lisää hunajaa (yleensä juoksevaa) siihen. Ihan paistinpannulla. Hyvää on.
Eilen ostin ja tänään soin, paistileikkeleet, maustettu, laitoin uuniin, päälle sitruunaa kun aloin syömään. Ohjeen mukaan olisi pitänyt paistaa runsaassa öljyssä. Tarkoitin niitä mitä ne on , siivekkäitä miksi niitä nyt sanotaan
En mitään.
Ostan kokonaisia fileitä ja pilkon ja maustan itse.
Teen kerma-ananaskastikkeen, jossa on runsaasti chiliä, soijakastiketta, pippuria.
Lisukkeena sekasalaattia ja kurkumariisiä/ viipalerunoita/keitettyjä perunoita
Vierailija kirjoitti:
Suikaloin ne ja teen tartaria.
Meillä tartar kasvaa ihan luonnonvaraisena puutarhan reunamilla.
ukontartar on melkein ihmisen mittainen.
Vierailija kirjoitti:
En mitään, ostan ainoastaan FILEsuikaleita.
Paistisuikaleet on ravinnollisesti parempia, mutta syö sinä fileitä, jos maistuu.
Vierailija kirjoitti:
En mitään, ostan ainoastaan FILEsuikaleita.
Paistisuikaleet ovat meheitä ja paljon paremman makuisia kuin mauttomat fileet. Liha on maukkainta luun vieressä sanotaan. Makunsa kullakin.
Vierailija kirjoitti:
En mitään, ostan ainoastaan FILEsuikaleita.
Mitähän alapeukuttamista muka tuossakin on, ihme hyypiöitä täällä?
Vierailija kirjoitti:
Kalakeittoa.
Pasi Viheraholla on varmasti tähänkin maukas resepti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suikaloin ne ja teen tartaria.
Meillä tartar kasvaa ihan luonnonvaraisena puutarhan reunamilla.
ukontartar on melkein ihmisen mittainen.
Se on tatar.
Soija-hunajamaustettuja suikaleita, nuudelien ja seesamiliemen kanssa. Päälle kevätsipulia ja chiliöljyä.