Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi on niin vaikeaa tehdä punaviinin makuista alkoholitonta punaviiniä?

Vierailija
23.03.2025 |

Taas joutuu ottamaan alkoholia kun ei osata tehdä muuta kelvollista.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
23.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen miettinyt samaa. Kuohareista löytyy jo ihan hyviä alkoholittomia mutta valko- ja punaviinit ovat tosi mehumaisia.

Vierailija
2/14 |
23.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä en pidä mistään alkoholittomasta oluestakaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
23.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen korvannut punaviinin tummallarypälemehulla. Sitä on vain vaikea löytää kaupoista ja pitää lantata vedellä, ettei ole makeaa.

Vierailija
4/14 |
23.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen korvannut punaviinin tummallarypälemehulla. Sitä on vain vaikea löytää kaupoista ja pitää lantata vedellä, ettei ole makeaa.

Osta kylmäpuristettua sokeroimatonta

Vierailija
5/14 |
23.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilaantunutta rypälemehua josta on alkoholi poistettu? Varmaan viiniä voisi tislata ja lisätä sitten vettä tislausjätteeseen.

Vierailija
6/14 |
23.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen miettinyt samaa. Kuohareista löytyy jo ihan hyviä alkoholittomia mutta valko- ja punaviinit ovat tosi mehumaisia.

 

            No mehua se punkku on, käytetty vaan alkoholia siihen riittävä määrä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
23.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juoko joku oikeasti viiniä maun takia?

Vierailija
8/14 |
23.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Juoko joku oikeasti viiniä maun takia?

No kyllä nimenomaan, korostaa tiettyjen ruokien makua. Mutta en usko että rypälemehu ajaa saman asian, juuri sen makeuden takia. Ap.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
23.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punaviineistä en tiedä, mutta joskus 15 vuotta sitten oli aivan törkeän hyvää alkoholitonta KUIVAA kuoharia. Eipä ole enää. 

Alkoholittomissa on pääsääntöisesti vikana juuri makeus. Ei kelpaa mulle. 

 

Vierailija
10/14 |
23.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä en pidä mistään alkoholittomasta oluestakaan

Se, miksi alkoholiton olut ei ole mitään hyvää juotavaa, johtuu siitä, että olut menettää makuaineita eli aromeita silloin, kun siitä poistetaan alkoholia. Silloin siitä tulee vähän kuin mehua, jota on jatkettu liikaa vedellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
23.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minkä ounaviinin makuista? Merkkejähän on vaikka kuinka paljon eikä na kaikki maistu samalle. Alkoholittomista löytyy kyllä ihan hyvänmakuisiakin eikä mitään mehua.

Espoolaisille viinilipittäjille kun ei mikään muu käy kuin alkoholi.

Vierailija
12/14 |
23.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Juoko joku oikeasti viiniä maun takia?

Lähes kaikki jotka viiniä juovat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
23.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aloitus on kyllä niin urpo, kuin olla ja voi.

Ei ile mahdollista tehdä alkoholitonta alkoholi juomaa.

Laadukas punaviini on käymisteitse valmistettu vähintään 13,5% -15% ja sopivalla jäännössokerilla.

Siksi se on viiniä ei mehua, jota sorber kurjistelijat haluaisi

Mitä siinä alkoholissa ny niin kamalaa on?

Vierailija
14/14 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Olen korvannut punaviinin tummallarypälemehulla. Sitä on vain vaikea löytää kaupoista ja pitää lantata vedellä, ettei ole makeaa.

Osta kylmäpuristettua sokeroimatonta

Mistä sitä saa?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi yksi