Miksi on niin vaikeaa tehdä punaviinin makuista alkoholitonta punaviiniä?
Taas joutuu ottamaan alkoholia kun ei osata tehdä muuta kelvollista.
Kommentit (14)
Minä en pidä mistään alkoholittomasta oluestakaan
Olen korvannut punaviinin tummallarypälemehulla. Sitä on vain vaikea löytää kaupoista ja pitää lantata vedellä, ettei ole makeaa.
Vierailija kirjoitti:
Olen korvannut punaviinin tummallarypälemehulla. Sitä on vain vaikea löytää kaupoista ja pitää lantata vedellä, ettei ole makeaa.
Osta kylmäpuristettua sokeroimatonta
Pilaantunutta rypälemehua josta on alkoholi poistettu? Varmaan viiniä voisi tislata ja lisätä sitten vettä tislausjätteeseen.
Vierailija kirjoitti:
Olen miettinyt samaa. Kuohareista löytyy jo ihan hyviä alkoholittomia mutta valko- ja punaviinit ovat tosi mehumaisia.
No mehua se punkku on, käytetty vaan alkoholia siihen riittävä määrä
Juoko joku oikeasti viiniä maun takia?
Vierailija kirjoitti:
Juoko joku oikeasti viiniä maun takia?
No kyllä nimenomaan, korostaa tiettyjen ruokien makua. Mutta en usko että rypälemehu ajaa saman asian, juuri sen makeuden takia. Ap.
Punaviineistä en tiedä, mutta joskus 15 vuotta sitten oli aivan törkeän hyvää alkoholitonta KUIVAA kuoharia. Eipä ole enää.
Alkoholittomissa on pääsääntöisesti vikana juuri makeus. Ei kelpaa mulle.
Vierailija kirjoitti:
Minä en pidä mistään alkoholittomasta oluestakaan
Se, miksi alkoholiton olut ei ole mitään hyvää juotavaa, johtuu siitä, että olut menettää makuaineita eli aromeita silloin, kun siitä poistetaan alkoholia. Silloin siitä tulee vähän kuin mehua, jota on jatkettu liikaa vedellä.
Minkä ounaviinin makuista? Merkkejähän on vaikka kuinka paljon eikä na kaikki maistu samalle. Alkoholittomista löytyy kyllä ihan hyvänmakuisiakin eikä mitään mehua.
Espoolaisille viinilipittäjille kun ei mikään muu käy kuin alkoholi.
Vierailija kirjoitti:
Juoko joku oikeasti viiniä maun takia?
Lähes kaikki jotka viiniä juovat.
Aloitus on kyllä niin urpo, kuin olla ja voi.
Ei ile mahdollista tehdä alkoholitonta alkoholi juomaa.
Laadukas punaviini on käymisteitse valmistettu vähintään 13,5% -15% ja sopivalla jäännössokerilla.
Siksi se on viiniä ei mehua, jota sorber kurjistelijat haluaisi
Mitä siinä alkoholissa ny niin kamalaa on?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olen korvannut punaviinin tummallarypälemehulla. Sitä on vain vaikea löytää kaupoista ja pitää lantata vedellä, ettei ole makeaa.
Osta kylmäpuristettua sokeroimatonta
Mistä sitä saa?
Olen miettinyt samaa. Kuohareista löytyy jo ihan hyviä alkoholittomia mutta valko- ja punaviinit ovat tosi mehumaisia.