Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tänään tehtiinkin ökkelipökkeliä ruoaksi!

Vierailija
15.03.2025 |

Everybadiksikin sitä monet kutsuvat.  Jämäylläri. Koostumus vaihtelee.

Tänään kattilaan lyötyi perunaa, porkkanaa, sipulia, valkosipulia, liemikuutioita, soijakastiketta mausteita, palvikinkkua, metukkaa, eineslihapullia, ketsuppia

Ja mitään syötävää ei ollut kaapissa! Silti tuli kattilallinen mössöä. Ja ihan syötävääkin.

 

Ei tartte mennä kauppaan ja jääkaappi putsaantui kohta vanhaksi menevistä eväistä! 

Eikä tullut hävikkiä!

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
15.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyhjää tyhjästä. 

Viikottainen evripadi on käytäntö täälläkin. Voi olla pastaa tai risottoa tai jotain sen tapaista.

Ei näillä kuuhun lennä, mutta maha yleensä täyttyy. Hävikin kannalta hyvä käytäntö.

Vierailija
2/6 |
15.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Armeijasta tuttua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
15.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näissä on se ongelma, että joskus siitä mössöstä tulee käsittämättömän hyvää, mutta teepä toisen kerran samaa. Ei onnistu, kun ei muista mitä kaikkea siihen laitettiin ja kuinka paljon. 

Itselleni kävi näin, kun viimeksi tein jotain, johon upotin perunaa, kinkun jämiä ym. mitä kaappiin oli jäänyt. Mitään en olisi siitä pois ottanut, enkä mitään lisännyt. Yritin samaa uudelleen, ei ollut niin hyvää. 

Vierailija
4/6 |
15.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä nyt kelpaa lähteä Clas Ohlsonilla.

Vierailija
5/6 |
15.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä nyt kelpaa lähteä Clas Ohlsonilla.

nille.

Vierailija
6/6 |
15.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus kännissä kapakkareissun jälkeen on tullut kokattua tuollaisia aika jännittäviä gourmet-elämyksiä. 

Aamulla on sitten ihmetelty, että mitäs hittoa tuo on, ja miksi tällainen sotku?

Ja kun tuotosta on maistanut, niin yleensä se on ollut aivan h-tin tulista. 

Ehkä ei makuaisti ollut yöllä ihan terävimmillään?