Tänään tehtiinkin ökkelipökkeliä ruoaksi!
Everybadiksikin sitä monet kutsuvat. Jämäylläri. Koostumus vaihtelee.
Tänään kattilaan lyötyi perunaa, porkkanaa, sipulia, valkosipulia, liemikuutioita, soijakastiketta mausteita, palvikinkkua, metukkaa, eineslihapullia, ketsuppia
Ja mitään syötävää ei ollut kaapissa! Silti tuli kattilallinen mössöä. Ja ihan syötävääkin.
Ei tartte mennä kauppaan ja jääkaappi putsaantui kohta vanhaksi menevistä eväistä!
Eikä tullut hävikkiä!
Kommentit (6)
Näissä on se ongelma, että joskus siitä mössöstä tulee käsittämättömän hyvää, mutta teepä toisen kerran samaa. Ei onnistu, kun ei muista mitä kaikkea siihen laitettiin ja kuinka paljon.
Itselleni kävi näin, kun viimeksi tein jotain, johon upotin perunaa, kinkun jämiä ym. mitä kaappiin oli jäänyt. Mitään en olisi siitä pois ottanut, enkä mitään lisännyt. Yritin samaa uudelleen, ei ollut niin hyvää.
Kyllä nyt kelpaa lähteä Clas Ohlsonilla.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä nyt kelpaa lähteä Clas Ohlsonilla.
nille.
Joskus kännissä kapakkareissun jälkeen on tullut kokattua tuollaisia aika jännittäviä gourmet-elämyksiä.
Aamulla on sitten ihmetelty, että mitäs hittoa tuo on, ja miksi tällainen sotku?
Ja kun tuotosta on maistanut, niin yleensä se on ollut aivan h-tin tulista.
Ehkä ei makuaisti ollut yöllä ihan terävimmillään?
Nyhjää tyhjästä.
Viikottainen evripadi on käytäntö täälläkin. Voi olla pastaa tai risottoa tai jotain sen tapaista.
Ei näillä kuuhun lennä, mutta maha yleensä täyttyy. Hävikin kannalta hyvä käytäntö.