Miksi Oltermanni on nykyään kun kumia?
Kommentit (17)
Osta Coopin kermajuusto, se on pehmeää ja hyvän makuista.
Koska kierrätetystä kumista on edullisempaa valmistaa "juustoa" kuin ennen köytetyistä vettyneistä villasukista.
T. Oltermannin tekijä
En ole syönyt juustoa varmaan 10v. Oli jo silloin tuollaista kumista. Kaupan ainoat hyvät juustot on ne viinijuustot.
Mikä niistä? Oltermannin eri versioita on monenmoista.
Oltermanni ei ole Juustoa. Venäläiset sitä syö ja köyhät sekä työttömät.
Miksi hapankorppu on nykyisin kuin sahanpurua?
Muistan miltä Oltermanni maistui kun olin lapsi. Todella hyvää. Muistan siksikin että oli kai silloin kalliimpaa kuin perus-edam jota meillä yleensä oli. Nykyään mautonta.
Vierailija kirjoitti:
Täytyy johtua palmuöljystä
Mikä palmuöljy?
"Ainesosat
Pastöroitu maito, hapate ja suola"
Joo. Se on kumimaista ja mautonta.
Mitä tilalle?
Se on nykyään monikäyttöinen, jos juusto satu maistumaan niin sitä voi käyttää potkupallona
Siivutettu ainakin on ihan kummaa. Onko pala vielä entisellään?
Oltermanni, valmistetaan Valion Haapaveden juustolassa lähitilojen maidosta. Oltermanni tehtiin alun perin vuonna 1980 valiolaisille maidontuottajille Valion 75-vuotislahjaksi. Se sai niin hyvän vastaanoton, että sitä päätettiin ryhtyä myymään myös vähittäiskaupassa vuonna 1981.
Valio Oltermanni kermajuustosta on 40 vuodessa tullut suosittu koko perheen juusto.
Vierailija kirjoitti:
Joo. Se on kumimaista ja mautonta.
Mitä tilalle?
Arlan kermajuusto ei ainakaan ole kumipallo
Ne pilaa kaiken nykyään.
Lv saippuakin meni pilalle. Ja juustosnaksut. Ja Fazerin, Brunbergin ja Pandan maitosuklaa.
Vierailija kirjoitti:
Ne pilaa kaiken nykyään.
Lv saippuakin meni pilalle. Ja juustosnaksut. Ja Fazerin, Brunbergin ja Pandan maitosuklaa.
Niin tekee.
Ainahan se on ollut. Se on köyhien juustoa.