Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Itse tehty, terveellisempi mausteseos pikanuudeleille?

Vierailija
11.03.2025 |

Mitä laittaisit sellaiseen seokseen?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
11.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Väistän tuon ongelman maustetulla tonnikalalla. Mun suosikkeja tomaatti ja meksiko. Ei tarvii muuta maustetta kun on se soosi.

Vierailija
2/5 |
11.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Japanilainen nuudelikeittopohja mentsuyu  (esimerkkiresepti https://www.justonecookbook.com/mentsuyu-noodle-soup-base/ ) on hyvää ja helppo tehdä, tosin aikaa menee enemmän jos keittää dashiliemen itse. Jauhe-dashissa on aika reippaasti suolaa ja MSGtä, jos niitä yrittää vältellä. Soijakastikkeesta voi myös valita vähäsuolaisemman vaihtoehdon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
11.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen omatekemää satay-kastiketta kun syön nuudeleita ja tofua. Maapähkinävoita, soijakastiketta, inkivääriä, sitruunamehua ja valkosipulia sekaisin. Kannattaa notkeuttaa kuumalla vedellä.

Vierailija
4/5 |
11.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitkä tahansa mausteseokset käy joissa on natriumglutamaattia. Ja sen nuudeleiden mukana tulevan öljypussin voi korvata palmuöljyllä!

Vierailija
5/5 |
11.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitkä tahansa mausteseokset käy joissa on natriumglutamaattia. Ja sen nuudeleiden mukana tulevan öljypussin voi korvata palmuöljyllä!

Tää on niin parhautta.