Ruokakaupassa käymisestä on tehty TAITOLAJI
Itse teen AINA kauppalapun, johon mietin 3 päivän ateriat valmiiksi. Menen kauppaan ja lapun mukaan toimin, tottakai, niin lähes joka kerta on jokin raaka-aine, mauste tai ruoanlaittoon tarvittava loppu tai se pitää korvata jollain. On ihan sikana alkanut ottaa päähän se, että näin ollen kaupassa saa nykyisin kulumaan aikaa ihan järkyttävästi, etsi, etsi, etsi korvattavaa tai mene toiseen kauppaan, sen jälkeen ruoan valmistukseen menee oma aikansa. Raaka-aineet ovat usein loppu tai sitä mitä pitäisi laittaa, ei ole tai viimeinen käyttöpäivä on joko samana päivänä tai seuraavana. Ärsyttää !
Kommentit (52)
Näin on. Hyökkään ensimmäisenä punaisten lappujen kimppuun ja siellä todella paljon edullista ja ravitsevaa.
Vierailija kirjoitti:
Näin on. Hyökkään ensimmäisenä punaisten lappujen kimppuun ja siellä todella paljon edullista ja ravitsevaa.
Kalaa, kanaa tai muuta terveellistä on helvetin harvoin punalaputettuna. Kotikokkaaja ei todellakaan tule toimeen pelkästään punalaputettujen kanssa. En syö vain valmisruokia !
Alan koostamaan ruokalistaa pikkuhiljaa viikkoa etukäteen K-ruoka -sovelluksessa ja kätevästi tulevat ovelle. Välillä on tuotteita korvattu, mutta senkin voi kieltää tai ohjeistaa tuotekohtaisesti mitä haluaa, jos jotain ei löydy. "Kauppareissut" tulee tehtyä pääsääntöisesti työajalla.
Onpas taas tehty ruoanlaitto vaikeaksi.
Teen aina omasta päästä (en kirjaimellisesti) niistä mitä kaapista ja pakastimesta löytyy.
Pidä kotivaraa niin ei tarvitse muuttaa suunnitelmia ja säntäillä kaupasta toiseen.
Vierailija kirjoitti:
Onpas taas tehty ruoanlaitto vaikeaksi.
Teen aina omasta päästä (en kirjaimellisesti) niistä mitä kaapista ja pakastimesta löytyy.
Itsestäänkö ne kaapit ja pakastimet täyttyvät?
Vierailija kirjoitti:
Onpas taas tehty ruoanlaitto vaikeaksi.
Teen aina omasta päästä (en kirjaimellisesti) niistä mitä kaapista ja pakastimesta löytyy.
Hauskoja nämä OMASTA PÄÄSTÄ kokkaajat!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onpas taas tehty ruoanlaitto vaikeaksi.
Teen aina omasta päästä (en kirjaimellisesti) niistä mitä kaapista ja pakastimesta löytyy.
Itsestäänkö ne kaapit ja pakastimet täyttyvät?
Melkeinpä, metsästä tulee lähes kaikki.
Miehen harrastus.
Vierailija kirjoitti:
Pidä kotivaraa niin ei tarvitse muuttaa suunnitelmia ja säntäillä kaupasta toiseen.
Kotivara lihasta, kalasta ja nopeammin pilaantuvista raaka-aineista, olipas toteuttamiskelvoton neuvo.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Näin on. Hyökkään ensimmäisenä punaisten lappujen kimppuun ja siellä todella paljon edullista ja ravitsevaa.
Kalaa, kanaa tai muuta terveellistä on helvetin harvoin punalaputettuna. Kotikokkaaja ei todellakaan tule toimeen pelkästään punalaputettujen kanssa. En syö vain valmisruokia !
Ostan Tukholmassa upeaa kalaa , sitä on tarjolla usein . Nyt uusi kalatuote, kasvatetaan tynnyrissä. Gårdsfisk eli ihan kotletin näköinen mutta miten upea maku! Punainen liha , sanoivat että puhtain kala mitä voi syödä. Vesi pidetään puhtaana koko ajan . Toivottavsti Suomeenkin saatte nyt kun useimmat kalat on myrkytettyjä.
Tässä jos jotain myyjää kiinnostaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onpas taas tehty ruoanlaitto vaikeaksi.
Teen aina omasta päästä (en kirjaimellisesti) niistä mitä kaapista ja pakastimesta löytyy.
Itsestäänkö ne kaapit ja pakastimet täyttyvät?
Melkeinpä, metsästä tulee lähes kaikki.
Miehen harrastus.
Kala ui vedessä ei metsässä.
Antakaa kun arvaan: ap on naisoletettu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pidä kotivaraa niin ei tarvitse muuttaa suunnitelmia ja säntäillä kaupasta toiseen.
Kotivara lihasta, kalasta ja nopeammin pilaantuvista raaka-aineista, olipas toteuttamiskelvoton neuvo.
Lihaa, kalaa ja melkein kaikkea muutakin voi pakastaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onpas taas tehty ruoanlaitto vaikeaksi.
Teen aina omasta päästä (en kirjaimellisesti) niistä mitä kaapista ja pakastimesta löytyy.
Itsestäänkö ne kaapit ja pakastimet täyttyvät?
-----------Etkö osaa ajatella itse.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Näin on. Hyökkään ensimmäisenä punaisten lappujen kimppuun ja siellä todella paljon edullista ja ravitsevaa.
Kalaa, kanaa tai muuta terveellistä on helvetin harvoin punalaputettuna. Kotikokkaaja ei todellakaan tule toimeen pelkästään punalaputettujen kanssa. En syö vain valmisruokia !
Ostan Tukholmassa upeaa kalaa , sitä on tarjolla usein . Nyt uusi kalatuote, kasvatetaan tynnyrissä. Gårdsfisk eli ihan kotletin näköinen mutta miten upea maku! Punainen liha , sanoivat että puhtain kala mitä voi syödä. Vesi pidetään puhtaana koko ajan . Toivottavsti Suomeenkin saatte nyt kun useimmat kalat on myrkytettyjä.
Tässä jos jotain myyjää kiinnostaa.
Jag bor i Finland, orkar inte flyga till Stockholm för att köpa fisk.
Pitääkö joka maustepussi hakea yksitellen.
Pakastin ja jääkaappi on hyvä säilytyspaikka ettei tarvi säntäillä kaupassa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onpas taas tehty ruoanlaitto vaikeaksi.
Teen aina omasta päästä (en kirjaimellisesti) niistä mitä kaapista ja pakastimesta löytyy.
Itsestäänkö ne kaapit ja pakastimet täyttyvät?
Melkeinpä, metsästä tulee lähes kaikki.
Miehen harrastus.
Kala ui vedessä ei metsässä.
----------Järki hoi, älä jätä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pidä kotivaraa niin ei tarvitse muuttaa suunnitelmia ja säntäillä kaupasta toiseen.
Kotivara lihasta, kalasta ja nopeammin pilaantuvista raaka-aineista, olipas toteuttamiskelvoton neuvo.
Ei niitä hillota vuosi- tai edes viikkokausia. Vinkki: pakastin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onpas taas tehty ruoanlaitto vaikeaksi.
Teen aina omasta päästä (en kirjaimellisesti) niistä mitä kaapista ja pakastimesta löytyy.
Hauskoja nämä OMASTA PÄÄSTÄ kokkaajat!
"Teitkö ohjeen mukaan vai omasta päästä?" kyseli tyttäreni epäluuloisena ja nosteli kattiloiden kansia. En ole kodin hengetär ollenkaan!
Eipä ole noin käynyt koskaan. Aina on joku korvaava tuote ollut.