Lue keskustelun säännöt.
Ilmeisesti Fazerin sinisessä oli jotain vikaa, kun piti tehdä 20 maustettua versiota
06.03.2025 |
Onhan ne marjat ja karamellinjämät tietysti halvempaa raaka-ainetta kuin se suklaa.
Kommentit (6)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
En tiedä yhtäkään maustettua joka olisi parempi kuin se alkuperäinen. Näinhän on itseasiassa suurimmassa osassa elintarkkeita ylipäätänsäkin. Yleensä alkuperäinen on ylivoimaisesti paras.
Se on vain paljon kallistuneen raaka-aineen eli suklaapapujen satojen epäonnistumisesta, jolloina suklaa pitää korvata jollain muulla, ilmeisesti sokerilla ja mausteilla.
Mamma ostaa kotiin vain jotain Ameerikan pastilli fazeria 🥲
Ei niitä maustettuja suklaalevyjä enää kukaan osta, kun hinta hipoo viittä euroa per levy. Vaihdoin toiseen merkkiin.