Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinka nopeasti laitoskeittiöiden tiskikoneita oppii

Vierailija
09.02.2025 |

käyttämään? 

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsellä kesti 10 sekuntia 

Vierailija
2/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tiskaaminen on kovaa hommaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heti sen jälkeen kun joku on sen sinulle kerran näyttänyt. Nehän on helpompia käyttää kuin kotikoneet ja tosi nopeita.

Vierailija
4/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap tarvitsee parin viikon kurssin ja ehkä se homma sitten onnistuu valvonnassa.

Vierailija
5/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tiskaaminen on kovaa hommaa. 

Tätähän tässä ei kysytty. 

Vierailija
6/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toki työ saattaa olla lounastavintoloissa erittäin kiireistä, mutta muutenhan tuo on yksi helpoimmista töistä mitä on. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koneen käyttäminen on helppoa. Pesu, purkaminen ja kasaaminen vaatii opastuksen. Kalkinpoisto ja huoltaminen myös. Astioiden vienti paikalleen kuuluu työhön ja paikat oppii muutamassa päivässä. Tärkeintä on olla järjestelmällinen ja laittaa puhtaat heti omille paikoilleen ettei synny kaaosta kun kiireessä tunkee kamat mihin sattuu. Hyvä tiskari on tärkein tyyppi kiireisessä ravintolassa. Jos tiski kaatuu, kaikki muukin kaatuu. Raskasta hommaa mutta mielestäni paras työ ravintolassa. Saa olla itsekseen ja kuunnella vaikka musiikkia.

Vierailija
8/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvin nopeasti.

Pidin ristiäiset ja kappelissa oli keittiötilat. Nopeasti niiden kaikkien laitteiden käytön oppi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alle 10min, huolto ja koneenpesu on eriasia, siinä menee kauemmin.

Vierailija
10/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki mikä ollut suussa, lusikat ja haarukat kahteen kertaan.

Erittäin likaiset esipestä. Ensin katsoo koneen asetukset. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
09.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse olen ollut koulun keittiössä tiskissä. Aika nopsaan sitä oppi käyttämään ja ajan kuluessa oppi täyttämään fiksusti sen masiinan. 

Vierailija
12/16 |
10.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ottavatko tiskariksi ilman aiempaa kokemusta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
10.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaikki mikä ollut suussa, lusikat ja haarukat kahteen kertaan.

Erittäin likaiset esipestä. Ensin katsoo koneen asetukset. 

 

 

Täytyy olla oikeasti tosi surkea pesukone, jos pitää kahteen kertaan pestä suussa käyneet. Onko tämä siis joku virallinen ohje, joka tulee sen koneen mukana?

Vierailija
14/16 |
10.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ottavatko tiskariksi ilman aiempaa kokemusta?

 

Minä en päässyt, kun joskus nuorena hain. Mutta veikkaan, että se johtui enemmänkin olemuksestani kuin kokemuksen puutteesta. Tiskarin työssä on vauhtia ja vipinää, ja työnantaja saattoi katsoa, että rauhallinen ja hintelä nuori ei siihen hommaan sovi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
10.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt paljon tiskarin hommia opiskeluaikoina. Tykkäsin tiskata - järjestelmällistä toimintaa ja sai liikkua.

Vierailija
16/16 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nosto