Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Sämpylätaikina leviää oudosti
06.02.2025 |
Leivoin sänpylöitä tai oikeastaan briosseja hampurilaisia varten. Jostain syystä kohotuksen jälkeen taikinaa oli tosi vaikea käsitellä, sen rakenne oli semmoinen omituisen tottelematon ja leviävä, ei ollenkaan napakka, josta olisi voinut leipoa normaaliin tapaan. Oli siis kyllä kohonnut kaksinkertaiseksi. Jotenkin sain sämpylät pellille ja ihan hyviä ne olivat, mutteivät nousseet kovin paljon, pikemminkin levisivät. Mikähän oli vikana?
Kommentit (2)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Liian vähän jauhoja.