Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sämpylätaikina leviää oudosti

Vierailija
06.02.2025 |

Leivoin sänpylöitä tai oikeastaan briosseja hampurilaisia varten. Jostain syystä kohotuksen jälkeen taikinaa oli tosi vaikea käsitellä, sen rakenne oli semmoinen omituisen tottelematon ja leviävä, ei ollenkaan napakka, josta olisi voinut leipoa normaaliin tapaan. Oli siis kyllä kohonnut kaksinkertaiseksi. Jotenkin sain sämpylät pellille ja ihan hyviä ne olivat, mutteivät nousseet kovin paljon, pikemminkin levisivät. Mikähän oli vikana?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
06.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian vähän jauhoja.

Vierailija
2/2 |
06.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei vaivannut tarpeeksi

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla