Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Parsakaali käärittynä pekoniin on parasta juuresta!

Vierailija
22.01.2025 |

Eikös niin?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole juures, mutta pitääpä kokeeksi pistää airfryeriin.

Vierailija
2/9 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei ole juures, mutta pitääpä kokeeksi pistää airfryeriin.

Aina ollut juures.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parhaita niin syötynä että heittää sen parsakaalin pois.

Vierailija
4/9 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten kannattaa valmistaa? Pelkkä kääriminen ei lie riitä.

Vierailija
5/9 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Harmillisesti parsakaali on vaan jumalattoman kallista ellei ole sesongissa. Silloinkin on aika tyyristä.

Vierailija
6/9 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syötkö sinä parsakaalista juuren? Itse syön vaan maanpäälliset osat. Nuput höyrytän ja varsista teen sosekeiton.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä! 

Vierailija
8/9 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parasta juuresta on Beyond Kalen valmistama meat-basedi saladi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
22.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun jättää parsakaalit pois.