Ai että linssikeitto on hyvää, kun sen tekee oikein
Kommentit (25)
No kerro ihmeessä reseptisi! Linssikeittoja on monenlaisia.
Linssit ei maistu puulle, eikä haavalle.
Mä tykkään maailman parhaasta linssikeitosta, pitääkin taas tehdä.
Leikkaa pieniksi paloiksi porkkana, lanttu, purjosipuli. Freesaa ne voissa. Lisää kokonaiset mauste- ja mustapippurit, sekä kasvisliemikuutio. Anna kiehuskella. Lisää perunapalat ja punaiset linssit. Anna kiehua. Keittolautaselle sopisi smetanaa pieni lusikallinen.
Vierailija kirjoitti:
Linssit ei maistu puulle, eikä haavalle.
Eikä kannata viilata linssiin.
Itse teen keiton omatekemään tomaatti/kasviskastikkeeseen jossa on paljon yrttejä ja valkosipulia jo mukana. Kasvislientä ja punaisia linssejä, chiliä, inkivääriä, kookosmaitoa.
Teen edellisenä päivänä jotta maut muhii, lämmitettynä parasta!
Joo hyvää tulee kun pistää mukaan pari pakettia pekonia.
Vaatii kyllä aina mukaansa jotain vahvistusta, kuten vaikka käristettyä pekonia tai makkaraa.
Mulla reseptissä sipulia, valkosipulia ja punaisia linssejä, reippaasti mausteita ja vähän chilitahnaa, tomaattimurskaa ja lopussa lisään kookosmaitoa. Tulee tuhtia, lämmittävää ja mausteista (ei varsinaisesti tulista kuitenkaan).
Kunnolla valkosipulia, jonkin verran inkivääriä, chiliä jne. Tulee tosi hyvää ja kuka estää laittamasta sekaan vaikka paistijauhelihaa
Vierailija kirjoitti:
Leikkaa pieniksi paloiksi porkkana, lanttu, purjosipuli. Freesaa ne voissa. Lisää kokonaiset mauste- ja mustapippurit, sekä kasvisliemikuutio. Anna kiehuskella. Lisää perunapalat ja punaiset linssit. Anna kiehua. Keittolautaselle sopisi smetanaa pieni lusikallinen.
Hyi
Vierailija kirjoitti:
Linssit ei maistu puulle, eikä haavalle.
Just näin ja pavut ei maistu sitäkään vähää, no ehkä vähän puulle.
Vierailija kirjoitti:
Leikkaa pieniksi paloiksi porkkana, lanttu, purjosipuli. Freesaa ne voissa. Lisää kokonaiset mauste- ja mustapippurit, sekä kasvisliemikuutio. Anna kiehuskella. Lisää perunapalat ja punaiset linssit. Anna kiehua. Keittolautaselle sopisi smetanaa pieni lusikallinen.
Nyt kyllä lässähti innostus. Kuulostaa laitosruualta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Linssit ei maistu puulle, eikä haavalle.
Just näin ja pavut ei maistu sitäkään vähää, no ehkä vähän puulle.
Perinteinen kotimainen härkäpapu maistuu!
Niitä kannattaa joo käyttää keitoissa, tuo huomattavasti enemmän ravintoarvoo sille ruoalle