Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Broilerin jauheliha taitaa olla aika aliarvostetussa asemassa

Vierailija
13.01.2025 |

Runsaat proteiinit ja vähän rasvaa, toikin on ihan hyvä pohja vaikka kastikkeelle jos tykkää perunoita syödä

Tai jotain broilerpyöryköitä kun tekee

Ei sen aina tarvitse olla sitä possujauhelihaa, vaihtelua ihmiset 

Kommentit (42)

Vierailija
1/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika kamalaa se on

Vierailija
2/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki epämääräiset teurasjätteet jauhetaan jauhelihaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä on kanan siivet, rustot, nahka ja luut jauhettu lihaksi, nam nam  😎

Vierailija
4/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö ikinä possujauhelihaa eikä sitä edes joka kaupassa myydä, joten aika pihalla olet suomalaisten mieltymyksistä. Broilerista en tykkää missään muodossa, joten jauhelihatkin jää hyllyyn. Mieluiten syön kalaa, kokkailen kasvisruokia ja kyllä sitä punaista lihaakin menee joka viikko vähintään kerran pari.

Vierailija
5/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten niin aliarvostettu? Mitä siitä sitten voi tehdä? Eikö voisi samalla sitten käyttää kasvisproteiinia? Ostan kanani mieluummin kokonaisina

Vierailija
6/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mieti tovi niiden eläinten elinoloja. Itse ostan satunnaisesti luomunaudan jauhelihaa. Niitä ei kaiketi tehokasvateta minimaalisissa häkeissä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä en saa siitä maukasta muuta kuin voin ja kerman kanssa.  Miten se kannattaisi maustaa?

Vierailija
8/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä en saa siitä maukasta muuta kuin voin ja kerman kanssa.  Miten se kannattaisi maustaa?

Tsukune eli japanilaiset lihapullat on minulla ainoa resepti, johon broilerin jauhelihaa käytän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siihen jauhetaan kaikki kanannahat, hyvä tietysti monesta näkökulmasta, mutta minä en syö.

Vierailija
10/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön pääasiassa kalaa ja tofua, broileri on äärimmäisen epäeettistä lihaa (ja kun aikoinani ostin broilerijauhelihaa maistui se aivan kamalalta.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on pahaa. Vähän voin syödä sekoitettuna toisen jauhelihan kanssa, mutta muuten syön kanan fileenä. 

Vierailija
12/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siinä on kanan siivet, rustot, nahka ja luut jauhettu lihaksi, nam nam  😎

No sehän on pelkästään hyvä asia että kaikki osat käytetään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen aika usein siitä lihamakaronilaatikkoa. Ihan hyvää on.

Vierailija
14/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Siinä on kanan siivet, rustot, nahka ja luut jauhettu lihaksi, nam nam  😎

No sehän on pelkästään hyvä asia että kaikki osat käytetään.

Jos tykkäät pureskella luun ja rustojen palasia ruoan seassa niin hyvä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Siinä on kanan siivet, rustot, nahka ja luut jauhettu lihaksi, nam nam  😎

No sehän on pelkästään hyvä asia että kaikki osat käytetään.

Jos tykkäät pureskella luun ja rustojen palasia ruoan seassa niin hyvä

 

Kollageenia

Vierailija
16/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Siinä on kanan siivet, rustot, nahka ja luut jauhettu lihaksi, nam nam  😎

No sehän on pelkästään hyvä asia että kaikki osat käytetään.

Jos tykkäät pureskella luun ja rustojen palasia ruoan seassa niin hyvä

Ei ole kyllä ikinä ollut luun tai rustojen palasia ollut broilerin jauhelihassa. Tai siten ne on olleet niin pieniä ettei niitä huomaa.

Vierailija
17/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Broilerijauhelihoissa on ihan valtavia eroja jo pelkästään makumielessä. Kotimaista on aivan hirveää stressikanaa, Kariniemi vähän parempaa, mutta harmillisesti liian mössöksi jauhettua. Niissä kallimmissa on selkeästi parempi maku ja rakenne.

Vierailija
18/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Siinä on kanan siivet, rustot, nahka ja luut jauhettu lihaksi, nam nam  😎

No sehän on pelkästään hyvä asia että kaikki osat käytetään.

Jos tykkäät pureskella luun ja rustojen palasia ruoan seassa niin hyvä

Hirveää tuhlausta syödä pelkkää fileetä.  

Vierailija
19/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mieti tovi niiden eläinten elinoloja. Itse ostan satunnaisesti luomunaudan jauhelihaa. Niitä ei kaiketi tehokasvateta minimaalisissa häkeissä. 

Kai sinä tiedät, että kanoja ja broileria ei saa enää pitää häkissä?

Vierailija
20/42 |
13.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Syön pääasiassa kalaa ja tofua, broileri on äärimmäisen epäeettistä lihaa (ja kun aikoinani ostin broilerijauhelihaa maistui se aivan kamalalta.)

Pensaa ja makkaraa pensaa ja makkaraa.

Lulu