Kummasta luovun, suklaasta vai viinistä?
Suklaata menee päivässä noin 100-200g, viiniä 2-3dl. En tiedä johtaako toisesta luopuminen siihen että toista kuluu sitten enemmän kuin ennen.
Kommentit (27)
Viini pois, himot vähenevät makeaan. Ota pari kaakaota viileään maitoon päivässä. Sillä saa suklaan pois suureksi osaksi. Ja muuta jälkiruokaa tilalle.
Ylipaino vai alkoholismi, kas siinäpä pulma.
Viini on haitallisempaa ja vanhentaa niin soluja, aivoja kuin ulkoisestikin
Vierailija kirjoitti:
Ylipaino vai alkoholismi, kas siinäpä pulma.
Niin. No onko sulla vastausta? Ap
Vierailija kirjoitti:
Luovu jättiperseestä
Eli? Ap
Viinistä, koska se on elimistölle enemmän vaaraksi noista kahdesta. Alkoholi on myrkkyä. Suklaa ei ole myrkkyä, mutta siitä saa paljon kovaa rasvaa ja voi lihoa. Mutta onhan nyt aika selvä valinta, että jätä se myrkyllinen aine ensin pois ja sitten vasta mieti muita ruokavaliomuutoksia!
En luopuis kummastakaan. Hyvää yhdessäkin. Kuka jaksaa elää ankeaa elämää kolme vuotta pidempään? Mielummin vähän vähemmän mutta nautinnollista, iloista, rentoa, kivaa.
Alkoholiton viini on yksinkertaisesti pahaa, ei viiniä ollenkaan. Alkoholiton olut taas ihan hyvää, alkoholillista ei kaipaa ollenkaan. Miksi jättää kumpaakaan? Kohtuullistaa, harventaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ylipaino vai alkoholismi, kas siinäpä pulma.
Niin. No onko sulla vastausta? Ap
Ei mua kiinnosta oikeasti yhtään haluatko itse olla ylipainoinen vai alkoholisti.
Vierailija kirjoitti:
Alkoholi on myrkkyä.
Eikä ole.
Ja etenkin juuri punaisessa viinissä on vielä valtavasti muitakin terveellisiä aineita kuin se alkoholi. Punainen viini parantaa ynnä ylläpitää immuunisysteemiä, ehkäisee tulehduksia, parantaa suolistomikrobistoa - kuten toki myös esim. hapankaali ja kefiiri - ja se on joka tavalla elämän neste, terveyden parantaja ja eliniän pidentäjä.
Mutta ei suklaatakaan kannata hylätä eikä syrjään sysiä jos siitä pitää. Ei kannata uskoa noiden yllä esiintyvien masentajien houreita.
Ja tuo Ap:n 2-3 dl vinkkua on aivan optimaalinen määrä vuorokaudessa.
Oletteko te yllä kirjoittaneet "alkoholismi" -kirjoittelijat milloinkaan esitelleet näkemyksiänne esim. espanjalaisille, italialaisille, ranskalaisille, saksalaisille taikka esim. mistä tahansa Texasin etelärajan eteläpuolisesta maasta kotoisin oleville ihmisille? Ette varmaankaan? Kokeilkaapa joskus ja tulkaa kertomaan millaisen vastaanoton saitte. Luen hykerrellen tuloksistanne.
Jätkä 52 vuotta
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Alkoholi on myrkkyä.
Eikä ole.
Ja etenkin juuri punaisessa viinissä on vielä valtavasti muitakin terveellisiä aineita kuin se alkoholi. Punainen viini parantaa ynnä ylläpitää immuunisysteemiä, ehkäisee tulehduksia, parantaa suolistomikrobistoa - kuten toki myös esim. hapankaali ja kefiiri - ja se on joka tavalla elämän neste, terveyden parantaja ja eliniän pidentäjä.
Mutta ei suklaatakaan kannata hylätä eikä syrjään sysiä jos siitä pitää. Ei kannata uskoa noiden yllä esiintyvien masentajien houreita.
Ja tuo Ap:n 2-3 dl vinkkua on aivan optimaalinen määrä vuorokaudessa.
Oletteko te yllä kirjoittaneet "alkoholismi" -kirjoittelijat milloinkaan esitelleet näkemyksiänne esim. espanjalaisille, italialaisille, ranskalaisille, saksalaisille taikka esim. mistä tahansa Texasin etelärajan eteläpuolisesta maasta kotoisin oleville ihmisill
Justiinhan uusimmista ravitsemussuosituksista poistettiin alkoholisuositusylärajat. Perusteena oli, että alkoholi on vahingollista jo pieninä määrinä, eikä turvallisen käytön alarajoja voida antaa, vaan parasta on välttää käyttöä kokonaan. Nuo terveysväitteet on menneiltä vuosilta, eivätkä perustu nykytietoon.
Siis joka päivä suklaata 100-200g ???????????????????????
Sun kuuluu syödä suklaata vain 100g koko viikossa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Alkoholi on myrkkyä.
Eikä ole.
Ja etenkin juuri punaisessa viinissä on vielä valtavasti muitakin terveellisiä aineita kuin se alkoholi. Punainen viini parantaa ynnä ylläpitää immuunisysteemiä, ehkäisee tulehduksia, parantaa suolistomikrobistoa - kuten toki myös esim. hapankaali ja kefiiri - ja se on joka tavalla elämän neste, terveyden parantaja ja eliniän pidentäjä.
Mutta ei suklaatakaan kannata hylätä eikä syrjään sysiä jos siitä pitää. Ei kannata uskoa noiden yllä esiintyvien masentajien houreita.
Ja tuo Ap:n 2-3 dl vinkkua on aivan optimaalinen määrä vuorokaudessa.
Oletteko te yllä kirjoittaneet "alkoholismi" -kirjoittelijat milloinkaan esitelleet näkemyksiänne esim. espanjalaisille, italialaisille, ranskalaisille, saksalaisille taikka esim. mistä tahansa Texasin etelärajan eteläpuolisesta maasta kotoisin oleville ihmisill
Alkoholilla ei ole hyödyllistä, eikä edes turvallista päivittäismäärän ylärajaa. Kaikki etanoli on haitallista.
Sun tiedot on jostain 90-luvun viinioppaasta - ei tätä päivää.
Pakkoko sinne suuhun on koko ajan luputtaa yhtään mitään?
Aikuiset ihmiset kuin vauvan tutilla.
Vierailija kirjoitti:
Siis joka päivä suklaata 100-200g ???????????????????????
Sun kuuluu syödä suklaata vain 100g koko viikossa.
0g on kyllä selvästi parempi.
Viinistä. Alkoholille ei ole olemassa turvallista käytön alarajaa, ja kyseessä on hermomyrkky, mutta suklaa sen sijaan ei ole haitallista ollenkaan, jos ei ole ylipainoa. Päinvastoin, normaalipainoiselle suklaasta voi olla jopa terveydellisiä hyötyjä. Kunhan huolehtii siitä, että energian saanti kokonaisuutena ei ylitä kulutusta. Mikään yksittäinen ruoka-aine on ole ongelmallinen, jos kokonaisuus on kunnossa.
Suklaan hinta on nousussa ja kaakaosta on pulaa. Alkoholista on lähinnä vain hyötyjä.
Jättäisin siis suklaan pois.
Vaihda tummaan suklaaseen ja alkoholittomaan viiniin? Sitten jos et niihin totu niin voi lopettaa molemmat.