Onko siinä joku salaliitto että hampurilaissämpylöissä ei ikinä käytetä tummia seesaminsiemeniä?
Aasialaisissa ruuissa käytetään molempia. Onko tumma siemen Aasian erikoisuus vai mitä? Maultaan ovat mielestäni täysin samaa tavaraa.
Kommentit (9)
Olrn miettinyt samaa ja ajatellut että ehkä tummat seesaminsiemenet on kalliimpia ja siksi pikaruokaravintolat eivät käytä sitä. Mutta toisaalta Prisman susheissa on myös noita tummia, enkä usko että sielläkään haluttaisi maksaa kalliimmasta.
Sekin on vähän outoa ettei hampurilaisissa ylipäätään käytetä muita siemeniä kuin seesamia. Miksei hampparia voi tehdä esim. siemensämpylään missä on useita eri siemeniä mm. kurpitsa ja pellava?
Kyllä tässä joku salaliitto on oltava. Sen verran systemaattista toimintaa.
Arabit ( sana tarkoittaa mixed eli sekarotuista ) käyttävät leipiensä pinnalla Mustia Seesaminsieminiä 🤢
Vierailija kirjoitti:
Hampurilainen on jenkeistä ja siellä ei tykätä tummista.
Se on se niiden historia
Veikkaan että mustissa sämpylöissä käytetään tummia.
Mene Ukrainaan siementes kanssa!!! Voi tziiz!
Hampurilainen on jenkeistä ja siellä ei tykätä tummista.