Kyllä ihan hirvittävä määrä elintarvikkeita sisältää jotain happoa
Kovin käy kapoiseksi valikoima, jos yrittää välttää sitruuna- ja omenahappoa (ainakin.) Mutta todetaan nyt taas, että joka ikinen happo ei ole haitallista hampaille. Hiilihappo on täysin neutraali, ei aiheuta mitään ongelmia. Samoin kahvin parkkihappo on turvallinen.
Kommentit (11)
Monessa ruuassa on deoksiribonukleiinihappoa.
Oletko näitä, jotka välttelee "kemikaaleja" ruoassa? Nolo.
Vetyhappo se vasta yleistä tuoretuotteissa onkin. Ja virvokkeissa.
Marjojen syönti on lopetettava, kun niissä kaikissa on luontaisesti happoja. Samoin hedelmien.
Vierailija kirjoitti:
Marjojen syönti on lopetettava, kun niissä kaikissa on luontaisesti happoja. Samoin hedelmien.
Ja lihojen ja maitotuotteiden, sekä viljojen. Kaikissa happoa.
Vierailija kirjoitti:
Marjojen syönti on lopetettava, kun niissä kaikissa on luontaisesti happoja. Samoin hedelmien.
Se askorbiinihappo taitaakin olla elämälle ihan vierasta kamaa.
Vierailija kirjoitti:
Oletko näitä, jotka välttelee "kemikaaleja" ruoassa? Nolo.
Jep. Aika vaikeaksi menee, jos ei saa syödä mitään *happoa*. Kaikki hedelmät ja kasvikset pois, lihassakin on mm. maitohappoa, ja kaikkien solujen dna koostuu hapoista. Vettä saanee juoda ja kenties puhdasta alkoholia, rasvassakin on rasvahappoja 🥲
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oletko näitä, jotka välttelee "kemikaaleja" ruoassa? Nolo.
Jep. Aika vaikeaksi menee, jos ei saa syödä mitään *happoa*. Kaikki hedelmät ja kasvikset pois, lihassakin on mm. maitohappoa, ja kaikkien solujen dna koostuu hapoista. Vettä saanee juoda ja kenties puhdasta alkoholia, rasvassakin on rasvahappoja 🥲
Kyllä sitä divetyhappoakin kannattaa välttää 😬
En ole ihan varma, onko tämä aloitus provo vai puhdasta tyhmyyttä.
Maitohappoa syntyy lihaksissa kun urheilee. Pitää siis välttää urheilua.
Moni ruoka sisältää divetymonoksidia joka on hengitettynä hengenvaarallista.
No, kannattaa ostaa oikeata ruokaa, kuten perunaa, porkkanaa, ohraa, kauraa, maitoa, piimää, jne.
Tai siis lähinnä että niitä oikeita raaka-aineita joista sitten itse tekee kelpo kotiruokaa