Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä teräspannu loppuelämäksi?

Vierailija
05.01.2025 |

Hiiliteräs on jo, sitä en oikeastaan kaipaa koska ei voi tehdä mitään hapokkaita haudutuksia. Joten ehdotuksia ja perusteluja loppuelämän teräspannuksi.

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
05.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainiin, valurautojakin on useita, joten turha niitäkään ehdotella. Rosteria vaan.

Vierailija
2/17 |
05.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruostumaton teräs.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
05.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fiskarsin all steel pinnoittamaton 

Vierailija
4/17 |
05.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla Ikean teräspannu ollut jo 14v käytössä ja toimii vallan hyvin. Teräspannua pitää osata käyttää.

Vierailija
5/17 |
05.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mulla Ikean teräspannu ollut jo 14v käytössä ja toimii vallan hyvin. Teräspannua pitää osata käyttää.

Eivät ole kuulema samoja kuin ennen.

Vierailija
6/17 |
05.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mulla Ikean teräspannu ollut jo 14v käytössä ja toimii vallan hyvin. Teräspannua pitää osata käyttää.

Ja joo, osaan käyttää hiiliterästä ja valurautaa, joten rosteri on tuskin sen kummpmpi ongelma opetella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
05.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Fiskarsin all steel pinnoittamaton 

Valitettavasti Fiskarssia en osta sen takia että tekevät niin luokattoman huonoja keittiöveitsiä.

Vierailija
8/17 |
05.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisko kolleja?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
05.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokkeja.

Vierailija
10/17 |
05.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kevytvalurauta pannu kuulemma toimii hyvin eikä paina tonnia. Satake ja muurikka merkkisinä löytyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
05.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kevytvalurauta pannu kuulemma toimii hyvin eikä paina tonnia. Satake ja muurikka merkkisinä löytyy.

Ei valurautaa, luitkos?

Vierailija
12/17 |
05.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Fiskarsin all steel pinnoittamaton 

Valitettavasti Fiskarssia en osta sen takia että tekevät niin luokattoman huonoja keittiöveitsiä.

No tuo on hyvä. Ei liity mitenkään heidän veitsiin. Saanut hyvät arvostelut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
05.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Fiskarsin all steel pinnoittamaton 

Valitettavasti Fiskarssia en osta sen takia että tekevät niin luokattoman huonoja keittiöveitsiä.

No tuo on hyvä. Ei liity mitenkään heidän veitsiin. Saanut hyvät arvostelut.

"Valitettavasti Fiskarssia en osta sen takia että tekevät niin luokattoman huonoja keittiöveitsiä." Ja tästä en tingi.

Että jotain Hinta-laatusuhteeltaan hyvää, tai pelkästään hyvää, kiitos.

Vierailija
14/17 |
05.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mulla Ikean teräspannu ollut jo 14v käytössä ja toimii vallan hyvin. Teräspannua pitää osata käyttää.

Ja joo, osaan käyttää hiiliterästä ja valurautaa, joten rosteri on tuskin sen kummpmpi ongelma opetella.

"Mitä teräspannulla paistaessa tulee huomioida?



Teräspannu vaatii hieman opettelua muihin pannuihin verrattuna, sillä ruostumaton teräs johtaa lämpöä erittäin hyvin ja pannu kuumenee nopeasti todella kuumaksi. Tästä syystä lämmön säätelyllä on suuri rooli paistamisen lopputuloksessa. Usein raaka-aineiden tarttumisessa pannun pintaan on kyseessä vain paistajan malttamattomuus ja raaka-aineita mennään kääntelemään liian pian. Esimerkiksi pihviä paistaessa täytyy sen antaa karamellisoitua ja saada niin sanotusti pinta kiinni rauhassa ja tämän jälkeen pihvi irtoaa pannun pinnasta helposti."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
05.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mulla Ikean teräspannu ollut jo 14v käytössä ja toimii vallan hyvin. Teräspannua pitää osata käyttää.

Ja joo, osaan käyttää hiiliterästä ja valurautaa, joten rosteri on tuskin sen kummpmpi ongelma opetella.

"Mitä teräspannulla paistaessa tulee huomioida?



Teräspannu vaatii hieman opettelua muihin pannuihin verrattuna, sillä ruostumaton teräs johtaa lämpöä erittäin hyvin ja pannu kuumenee nopeasti todella kuumaksi. Tästä syystä lämmön säätelyllä on suuri rooli paistamisen lopputuloksessa. Usein raaka-aineiden tarttumisessa pannun pintaan on kyseessä vain paistajan malttamattomuus ja raaka-aineita mennään kääntelemään liian pian. Esimerkiksi pihviä paistaessa täytyy sen antaa karamellisoitua ja saada niin sanotusti pinta kiinni rauhassa ja tämän jälkeen pihvi irtoaa pannun pin

Pätee kaikkin pannuihin. Miksi tänne pitää jakaa jotain itsestäänselvyyksiä wikipediasta kun niitä ei ole kysytty?

Vierailija
16/17 |
06.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi

Vierailija
17/17 |
06.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä?