Mikä teräspannu loppuelämäksi?
Hiiliteräs on jo, sitä en oikeastaan kaipaa koska ei voi tehdä mitään hapokkaita haudutuksia. Joten ehdotuksia ja perusteluja loppuelämän teräspannuksi.
Kommentit (17)
Fiskarsin all steel pinnoittamaton
Mulla Ikean teräspannu ollut jo 14v käytössä ja toimii vallan hyvin. Teräspannua pitää osata käyttää.
Vierailija kirjoitti:
Mulla Ikean teräspannu ollut jo 14v käytössä ja toimii vallan hyvin. Teräspannua pitää osata käyttää.
Eivät ole kuulema samoja kuin ennen.
Vierailija kirjoitti:
Mulla Ikean teräspannu ollut jo 14v käytössä ja toimii vallan hyvin. Teräspannua pitää osata käyttää.
Ja joo, osaan käyttää hiiliterästä ja valurautaa, joten rosteri on tuskin sen kummpmpi ongelma opetella.
Vierailija kirjoitti:
Fiskarsin all steel pinnoittamaton
Valitettavasti Fiskarssia en osta sen takia että tekevät niin luokattoman huonoja keittiöveitsiä.
Kevytvalurauta pannu kuulemma toimii hyvin eikä paina tonnia. Satake ja muurikka merkkisinä löytyy.
Vierailija kirjoitti:
Kevytvalurauta pannu kuulemma toimii hyvin eikä paina tonnia. Satake ja muurikka merkkisinä löytyy.
Ei valurautaa, luitkos?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Fiskarsin all steel pinnoittamaton
Valitettavasti Fiskarssia en osta sen takia että tekevät niin luokattoman huonoja keittiöveitsiä.
No tuo on hyvä. Ei liity mitenkään heidän veitsiin. Saanut hyvät arvostelut.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Fiskarsin all steel pinnoittamaton
Valitettavasti Fiskarssia en osta sen takia että tekevät niin luokattoman huonoja keittiöveitsiä.
No tuo on hyvä. Ei liity mitenkään heidän veitsiin. Saanut hyvät arvostelut.
"Valitettavasti Fiskarssia en osta sen takia että tekevät niin luokattoman huonoja keittiöveitsiä." Ja tästä en tingi.
Että jotain Hinta-laatusuhteeltaan hyvää, tai pelkästään hyvää, kiitos.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mulla Ikean teräspannu ollut jo 14v käytössä ja toimii vallan hyvin. Teräspannua pitää osata käyttää.
Ja joo, osaan käyttää hiiliterästä ja valurautaa, joten rosteri on tuskin sen kummpmpi ongelma opetella.
"Mitä teräspannulla paistaessa tulee huomioida?
Teräspannu vaatii hieman opettelua muihin pannuihin verrattuna, sillä ruostumaton teräs johtaa lämpöä erittäin hyvin ja pannu kuumenee nopeasti todella kuumaksi. Tästä syystä lämmön säätelyllä on suuri rooli paistamisen lopputuloksessa. Usein raaka-aineiden tarttumisessa pannun pintaan on kyseessä vain paistajan malttamattomuus ja raaka-aineita mennään kääntelemään liian pian. Esimerkiksi pihviä paistaessa täytyy sen antaa karamellisoitua ja saada niin sanotusti pinta kiinni rauhassa ja tämän jälkeen pihvi irtoaa pannun pinnasta helposti."
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mulla Ikean teräspannu ollut jo 14v käytössä ja toimii vallan hyvin. Teräspannua pitää osata käyttää.
Ja joo, osaan käyttää hiiliterästä ja valurautaa, joten rosteri on tuskin sen kummpmpi ongelma opetella.
"Mitä teräspannulla paistaessa tulee huomioida?
Teräspannu vaatii hieman opettelua muihin pannuihin verrattuna, sillä ruostumaton teräs johtaa lämpöä erittäin hyvin ja pannu kuumenee nopeasti todella kuumaksi. Tästä syystä lämmön säätelyllä on suuri rooli paistamisen lopputuloksessa. Usein raaka-aineiden tarttumisessa pannun pintaan on kyseessä vain paistajan malttamattomuus ja raaka-aineita mennään kääntelemään liian pian. Esimerkiksi pihviä paistaessa täytyy sen antaa karamellisoitua ja saada niin sanotusti pinta kiinni rauhassa ja tämän jälkeen pihvi irtoaa pannun pin
Pätee kaikkin pannuihin. Miksi tänne pitää jakaa jotain itsestäänselvyyksiä wikipediasta kun niitä ei ole kysytty?
Ainiin, valurautojakin on useita, joten turha niitäkään ehdotella. Rosteria vaan.